Sănătatea Buzoiană, 10 ani de presă pentru sănătatea dumneavoastră. Vă mulțumim!

21 mai 2022 | 9 comentarii |

De 10 ani vă oferim cu informații pertinente și corecte, zicem noi, despre ceea ce se întâmplă în sănătatea umană și veterinară și tot de 10 ani suntem recunoscători cititorilor noștri datorită cărora am devenit un brand apreciat în toată țara și în străinătate.  

 

Acum 10 ani, după alți 20 petrecuți în diferite redacții ale unor ziare locale și centrale, prin bunăvoința și la încurajarea regretatului medic Valeriu Bistriceanu, lansam ziarul electronic www.sanatateabuzoiana.ro. Prezența a aproape 200 de medici și asistenți medicali din Buzău și din țară și atmosfera academică de la Universitatea de Vară pentru medici „Vasile Voiculescu s-au dovedit de bun augur.

Mi-au spus unii atunci că trebuie să am un curaj „nebun” ca să intru în „lupta de pe piața media” în plină criză financiară, mai ales cu o publicație locală de nișă. Au fost însă mult mai mulți cei care au crezut în mine și chiar mi-au sugerat că ar trebui să abordez subiecte de interes național, la momentul respectiv neexistând pe piață o publicație cu o structură similară. Și s-a dovedit în curând că au avut drepate.

N-a fost deloc ușor, a fost nevoie de mult efort și de multe nopți nedormite, au fost și perioade dificile, dar Sănătatea Buzoiană a crescut an de an și a captat interesul a milioane de oameni, a devenit tot mai apreciată de cititori și de furnizorii de servicii de sănătate și a devenit un brand de care autoritățile țin cont.

 

Lansare Sanatatea Buzoiana (2012)

În cei 10 ani de prezență constantă pe piața media am încercat și cred că am și reușit, împreună cu colegii și colaboratorii, cărora le sunt recunoscătoare și le mulțumesc, să fim folositori celor care își rup din timpul lor și urmăresc articolele noastre în fiecare zi.

Ne-am adaptat cerințelor diferitelor momente prin care am trecut cu toții și, în scurt timp, www.sanatateabuzoiana.ro a înregistrat o creștere importantă a numărului de cititori din toată țara și din străinătate, iar la solicitarea acestora am diversificat aria de informații din sfera sănătății umane și veterinare și am extins-o la nivel național.

Am căutat să oferim doar informații corecte, complete și verificate, am găsit sprijin și înțelegere pentru documentare la specialiștii pe care i-am consultat, ne-am documentat temeinic și am mers pe drumul nostru fără să ne luăm „de guler” cu cineva.

Eu cred că fiecare are locul lui în aceasta lume mare a mass-media și dacă își respectă profesia și cititorul va rezista testului timpului.

 

Astăzi, după 10 ani, tragem linie și avem motive de satisfacție. Împărtășim cu dumneavoastră, milioanele de prieteni care ați citit măcar un articol din această publicație, bucuria de a nu ne fi străduit în zadar să publicăm doar știri adevărate și să evităm sfaturile înșelătoare de sănătate, miturile anti-vaccinare, dezinformarea și propaganda chiar dacă, potrivit unor cercetări recente ale NewsGuard & Comscore și Universitatea Baltimore, acestea generează venituri din publicitate de 2,6 miliarde de dolari anual.

La ceas aniversar nu pot decât să-mi exprim adânca recunoștință și prețuire față de cei cu ajutorul cărora noi am progresat zi de zi și datorită cărora Sănătatea Buzoiană a devenit un brand cunoscut de românii din întreaga țară și din străinătate fără a face rabat de la calitate și să mulțumesc din suflet pentru numeroasele mesaje de apreciere și de încurajare pe care le-am primit de-a lungul timpului.

Împreună cu întreaga echipă editorială și tehnică fără de care această publicație n-ar putea exista, ne dorim să creștem în continuare frumos și bine, să fim utili celor care ne citesc articolele. Sperăm să nu vă dezamăgim și să nu avem vreodată motive pentru a ne rușina sau pentru a ne reproșa că am încălcat deontologia profesională.

VĂ MULȚUMIM pentru susținerea și constanța cu care ne-ați onorat în tot acest timp și ne exprimăm sperața că vom rezista cu succes și în anii care urmează.

Ne dorim nouă și dumneavoastră MULTĂ SĂNĂTATE și LA MULȚI ANI!

 

 Comentarii (9)

 1. Florin Sangiu spune:

  Felicitări! La multi ani cu sănătate si multe realizari!!

 2. Minascurta Valeriu spune:

  Felicitări! La Mulți Ani cu multe realizări deosebite!

 3. Mariana Faur spune:

  Va mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovada la fiecare articol, va doresc mult succes in continuare si tot respectul cuvenit!

 4. Dumitru Ion Dinca spune:

  Truda frumoasa pentru oameni.

 5. Maria Cristache spune:

  Felicitări și mult succes în tot ce faci!!

 6. Gheorghe Tache spune:

  La multi ani și mult succes!

 7. Daniela Sontica spune:

  Felicitări! Mulți ani cu realizări înainte!

 8. Mardare Cristina spune:

  Multi înainte la fel de fructuoși! ❤️🌹

 9. Silvia Musatoiu spune:

  Felicitări! La muuuulți ani!

Adaugati un comentariu


 

*