Se modifica modul de plata a indemnizatiilor veteranilor de razboi

23 decembrie 2014 | 0 comentarii |

Casa Judeteana de Pensii Buzau a anuntat ca in aceasta luna, veteranii, vaduvele acestora si vaduvele de razboi vor primi doua indemnizatii, pentru lunile noiembrie si decembrie.

 

Casa de Pensii BuzauVeteranilor de razboi, vaduvelor acestora si vaduvelor de razboi le vor intra mai multi bani in buzunar la acest sfarsit de an, datorita unei modificari operate de Casa Judeteana de Pensii Buzau, in ceea ce priveste modul de acordare a indemnizatiilor catre aceste categorii de beneficiari. Acestia vor primi in decembrie indemnizatiile pentru doua luni, mai precis indemnizatia aferenta lunii noiembrie dar si pe cea a lunii decembrie. Aceasta, pentru ca din decembrie se modifica modul de acordare a acestor plati, care se vor face lunar pentru luna in curs si nu pentru luna precedenta, asa cum se faceau pana acum. Modificarea va fi operata la nivelul caselor de pensii din intreaga tara, veteranii, si vaduvele urmand sa primeasca de acum incolo indemnizatiile lunar, pentru luna respectiva.

 

veteraniIntrucat aceasta schimbare este operata incepand cu luna decembrie, veretanii si vaduvele vor primi luna aceasta atat indemnizatia aferenta lunii noiembrie, cat si pe cea aferenta lunii in curs.

Reprezentanti Casei de Pensii buzoiene spun ca, pe mandatul de plata, cele doua indemnizatii vor fi evidentiate distinct, pentru a nu da nastere la confuzii.

Totodata, in cursul acestei luni se va achita si ajutorul anual de incalzire, in cuantum de 300 de lei, acordat veteranilor de razboi si vaduvelor acestora. Si aceasta suma va fi evidentiata distinct, pe mandatul de plata a pensiei primita de beneficiar.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*