Indemnizatii marite pentru veteranii de razboi

15 decembrie 2015 | 0 comentarii |

Casa Judeteana de Pensii Buzau a anuntat ca in aceasta luna, veteranii, vaduvele acestora si accidentatii de razboi vor primi mai multi bani pentru incalzire si alte cheltuieli casnice.

 

Casa de Pensii BuzauVeteranilor de razboi, vaduvelor acestora precum si accidentatilor de razboi le vor intra mai multi bani in buzunar la acest sfarsit de an. Casa Judeteana de Pensii Buzau anunta ca in luna decembrie 2015  se va efectua plata ajutorului anual pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei termice si electrice pentru nevoi casnice. „Avand in vedere ca acest ajutor se majoreaza anual prin Hotarare de Guvern, in temeiul HG nr. 951/2015, valoarea aferenta ajutorului pe anul 2015 este de 335 lei, in crestere fata de ajutorul acordat in 2014, de 300 de lei”, precizeaza ec. Carmen Androne, directorul exdecutiv al Casei de Pensii Buzau.

Modificarea va fi operata la nivelul caselor de pensii din intreaga tara, astfel ca veteranii si ranitii de razboi precum si vaduvele acestora vor primi mai multi bani incepand cu aceasta luna.

 

veteraniIntrucat aceasta schimbare este operata incepand cu luna decembrie, reprezentanti Casei de Pensii buzoiene spun ca achitarea acestor drepturi se va efectua in aceasta luna cu respectarea modalitatii de plata a indemnizatiei de veteran pentru care a optat tuitularul, respectiv, plata prin cont bancar sau prin intermediul factorului postal.

Totodata, se face mentiunea ca dovada achitarii acestor drepturi va fi evidentiata distinct, pe un mandat separat de cel prin care se achita beneficiarului indemnizatia obisnuita, cuvenita lunii decembrie 2015.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*