Seful jandarmilor buzoieni a devenit colonel

3 august 2012 | 2 comentarii |

Locotenent-colonelul Florinel Micheten, alaturi de alti 10 ofiteri si 29 de subofiteri au fost inaintati in grad incepand cu 1 august.

 

Luna august a venit cu festivitati si bucurie in curtea Jandarmeriei Buzau.

In prezenta col. Aurel Moise, seful Directiri Ordine si siguranta Publica din cadul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane si al oficialitatilor locale, 11 ofiteri si 29 de subofiteri, in frunte cu inspectorul-sef Florinel Micheten, au fost inaintati in grad, la termen.

Astfel, prin ordin al ministrului Administratiei si Internelor,  incepand cu 1 august 2012, au fost inaintati, la termen, in gradul urmator:

– La gradul de colonel – lt. col. Micheten Florinel, inspector sef;

– La gradul de locotenent colonel – 5 ofiteri;

–  La gradul de maior – 4 ofiteri;

–  La gradul de locotenent – 1 ofiter.

„Totodata, prin ordinul inspectorului sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Buzau, 29 de subofiteri care au implinit stagiul minim in grad, au fost avansati in gradul urmator. Este vorba despre trei subofiteri care au fost inaintati in gradul de plutonier adjutant si alti 26 inaintati la gradul de plutonier major”, potrivit Biroului de presa al Inspectoratului Judetean de jandarmi Buzau.


Categorii: Comunitate

Comentarii (2)

  1. Un buzoian spune:

    Vestea este nemaipomenita, dar nu vad legatura cu sistemul de sanatate ?!

    • Ionescu C. spune:

      Domnule ce te ascunzi sub numele generic “un buzoian”, ce crezi, atunci cand jandarmii au ajutat la salvarea celor inundati, a celor inzapeziti sau au intervenit in alte situatii in care nu numai viata concetatenilor nostri era in pericol, ci chiar viata lor, exista vreo legaturta cu sanatatea?!?

Adaugati un comentariu


 

*