Simularea examenului de admitere la UMF Carol Davila, in mai putin de o luna

Inscrierile se pot face inca din data de 1 aprilie, iar taxa de participare este de 60 de lei. Elevii care doresc sa urmeze cursurile facultatilor de Medicina, Farmacie sau Medicina Dentara pot astfel sa se familiarizeze cu atmosfera de examen si sa isi faca o evaluare a cunostintelor acumulate.

 

UMF Carol DavilaElevii de liceu din anii terminali, care isi doresc o cariera in medicina, vor avea posibilitatea, luna viitoare, sa isi testeze cunostintele si sa se acomodeze cu atmosfera de examen la facultatile din cadrul UMF Carol Davila. Organizatiile studentesti din cadrul Universitatii organizeaza, in datele de 10, 11 si 17 mai, simularile examenelor de admitere la facultatile de  Medicina,  Farmacie si Medicina Dentara.

Simularea constituie o oportunitate pentru viitorii candidati, care isi doresc sa devina studenti ai universitatii, de a vedea ce sanse de reusita au, de a-si face o autoevaluare si a descoperi eventualele lacune in cunostintele acumulate, de a se familiariza cu subiectele si cu atmosfera de examen. Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti si Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti, asociatiile care de ocupa cu simularea examenului de admitere, au inceput inscrierile din data de 1 aprilie, taxa de participare fiind de 60 de lei.  

 

studentiSimularea examenului la Facultatea de Medicina din cadrul UMF Bucuresti va avea loc in data de 10 mai, iar data limita pana la care se pot face inscrierile este 28 aprilie. Examenul va cuprinde doua discipline, dintre care biologia obligatoriu, iar chimie sau fizica, la alegere. Particpantii la simulare vor avea la dispozitie doua ore si jumatate pentru a raspunde la 100 de intrebari, dintre care 60 cu tematica din disciplina obligatorie si 40 cu tematica din cea la alegere. Accesul la simularea examenului se va face cu cartea de identitate si chitanta de plata a taxei. Corectarea lucrarilor se va face pe loc, iar in aceeasi zi, de la ora 18.00, rezultatele vor fi afisate pe site-ul http://www.ssmb.ro. Tot pe pagina oficiala pot fi gasite mai multe informatii despre inscrieri si regulament.

 

laborator umfIn cazul Facultatii de Farmacie din cadrul aceleiasi universitati, simularea examenului de admitere va avea loc in data de 11 mai, cu incepere de la ora 9.00. Inscrierile se fac in perioada 1-30 aprilie, valoarea taxei de participare fiind aceeasi ca in cazul Facultatii de Medicina, mai exact, 60 de lei.

Intrarea in salile de curs se va face la ora 9.00, pe baza cartii de identitate, iar durata examenului va fi de trei ore. Probele de examen vor include doua discipline, respectiv chimie organica obligatoriu, cu 60 intrebari si, la alegere, biologie vegetala sau anatomie, cu un numar de 40 intrebari, totalul fiind de 100 intrebari. Examenul se va sustine la sediul facultatii din strada Traian Vuia, nr. 6, sector 2, Bucuresti, iar inscrierile se fac accesand site-ul www.ssfbucuresti.ro.

 

medicina dentara iasiPe data de 17 mai se va sustine simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara, organizata de Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti, cu spijinul si sub indrumarea cadrelor didactice ale catedrelor de Anatomie, Biochimie si Biofizica, a Decanatului facultatii si a Rectoratului U.M.F Carol Davila. Inscrierile se pot face pana la data de 11 mai 2014, prin completarea formularului de incriere de pe http://www.lsmdb.ro si prin achitarea taxei de 60 de lei si transmiterea chitantei pe adresa de e-mail taxasimulare@gmail.com. Tot pe siteul oficial al ligii studentilor la medicina dentara pot fi gasite si mai multe date despre simularea examenului de admitere.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*