SJU Buzau angajeaza un asistent social si un kinetoterapeut

Ambele posturi sunt pentru debutanti, iar startul inscrierilor s-a dat la jumatatea acestei saptamani.

 

spital buzauSaptamana aceasta s-a incheiat, oficial, cea mai recenta sesiune de concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante de medici si farmacisti la Spitalul Judetean Buzau, odata cu anuntarea castigatorului ultimului concurs, desfasurat in data de 30 mai. Ultimul concurs a fost organizat pentru postul de medic primar obstertica-ginecologie pentru sectia O.G. 1 a spitalului buzoian, post pentru care s-au incris trei candidati. Conform anuntului facut de unitatea medicala la jumatatea acestei saptamani, candidatul care a fost validat pe acest post este medicul Gabriela Cristina Parjolea, care a obtinut cel mai bun calificativ, respectiv 213,40 de puncte. Absolventa a UMF Carol Davila, aceasta este medic primar obtetrica ginecologie, cu competente in medicina materno-fetala, iar anterior sustinerii examenului pentru Maternitatea Buzau si-a desfasurat activitatea in sistemul privat, dar a asigurat si garzi in unitatea medicala publica. Dr. Gabriela Cristina Parjolea a devenit astfel, oficial, angajata a Spitalului Judetean Buzau, completand echipa celor 8 medici care au fost angajati in urma acestei sesiuni de concurs.

In continuare, insa, interesul medicilor pentru spitalul buzoian se mentine relativ scazut, facilitatile oferite, printre care si stimulentele financiare acordate medicilor care vin sa lucreze in sectiile cu deficit de personal, nefiind suficient de motivante pentru profesionistii tineri.

 

UPU-hol-spital_3635Una dintre sectiile cu cel mai mare deficit de medici este sectia UPU-SMURD, pentru care nu s-a prezentat niciun candidat la recenta sesiune de concursuri de angajare si care a mai pierdut si unul dintre specialistii externi care asigura functionarea liniei de garda, prin decesul medicului Anca Marinescu.

Unitatea medicala continua insa campania de recrutare a specialistilor de care mai are nevoie, astfel ca in perioada urmatoare va organiza un concurs pentru un post de medic cu competente limitate in cadrul sectiei respective, durata contractului fiind pe o perioada limitata, de sase luni, iar in lumile urmatoare va incerca sa atraga si alti specialisti. La expirarea perioadei de inscrieri, doar un singur candidat isi depusese dosarul pentru postul scos la concursul care urmeaza a avea loc pana la finele acestei luni.

Tot in cadrul aceleiasi sectii a mai fost scos la concurs, zilele acestea, un post de asistent social debutant. Candidatii interesati trebuie sa detina diploma de licenta in specialitatea Asistenta Sociala, aviz de exercitare a profesiei si sa aiba cunostinte de operare pe calculator.

 

kinetoterapieSpitalul buzoian mai angajzeza si un kinetoterapeut debutant, pentru cabinetul de recuperare medicina fizica si balneologie din ambulatoriul integrat al unitatii. Cerintele pe care trebuie sa le ineplineasca viitorii candidati sunt aceleasi, cu mentiunea ca diploma de licenta trebuie sa fie in specializarea Kinetoterapie. Inscrierile se vor incheia pe 22 iunie, dupa care se va trece la selectia dosarelor. Rezultatele finale ale acestei selectii, dupa rezolvarea eventualelor contestatii, se vor afisa pe 27 iunie, iar pe 29 iunie, la ora 10.00, va avea loc proba scrisa. A doua zi vor fi afisate rezultatele, iar contestatiile se vor putea depune pana pe 3 iulie. Rezultatele finale la scris se vor afisa pe 4 iulie, iar a doua zi va avea loc proba de interviu, urmand ca pe 11 iulie sa fie afisate rezultatele finale, dupa rezolvarea eventualelor contestatii si la aceasta proba.

Concursul va avea loc la sediul Spitalului Judetean, iar pentru a fi declarati admisi, candidatii trebuie sa obtina cel putin 50 de puncte la fiecare ditnre cele doua probe.

Mai multe amanunte despre dosarele de inscriere si conditiile necesare pentru ocuparea celor doua posturi vacante pot fi obtinute consultand anuntul oficial postat pe pagina spitalului.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*