Societatea de Neuropatie Diabetica are un nou presedinte

25 iulie 2017 | 0 comentarii |

Prof. dr. Gabriela Radulian a preluat functia detinuta pana acum de conf. dr. Andrei Veresiu si va coordona activitatea organizatiei profesionale in urmatorii patru ani.

 

Prof. dr. Gabriela Radulian

Prof. dr. Gabriela Radulian este noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica – NeuroDiab. Aceasta a preluat functia detinuta pana acum de conf. dr. Ioan Andrei Veresiu si, in urmatorii patru ani, se va afla la conducerea organizatiei profesionale alaturi de dr. Tudor Lupescu si dr. Gabriela Creteanu – vicepresedinti, dr. Bogdan Florea – secretar general si dr. Alin Stirban.

Prof. dr. Gabriela Radulian este medic primar si profesor universitar disciplina Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila” Bucuresti. Noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica este, de asemenea, sef Sectia clinica II Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, in cadrul Institutului National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice ,,Prof. dr. N. Paulescu” din Bucuresti.

Prof. dr. Gabriela Radulian a ocupat functia de decan al Facultatii de Moase, functia de prodecan al Facultatii de Medicina Dentara, precum si functia de secretar general, toate in cadrul U.M.F ,,Carol Davila”, Bucuresti.

 

Scoala de Vara Neurodiab

Prof. dr. Gabriela Radulian a declarat, in cadrul Adunarii Generale a organizatiei profesionale, ca doreste sa continue eforturile depuse pentru un management eficient al persoanelor cu neuropatie diabetica si si-a exprimat dorinta de a realiza noi programe si proiecte, in vederea imbunatatirii educatiei medicale a profesionistilor implicati in neuropatia diabetica. Cresterea Societatii de Neuropatie Diabetica la nivel national, cat si mentinerea si consolidarea colaborarii internationale se numara, de asemenea, printre obiectivele noului presedinte al Asociatiei, pe perioada mandatului sau.

,,Neuropatia diabetica reprezinta o complicatie grava a diabetului zaharat, iar rolul societatii este acela de a forma medici specializati in neuropatie diabetica si de a imbunatati continuu cunostintele medicilor, in concordanta cu ultimele ghiduri si pozitii internationale”, a precizat prof. dr. Gabriela Radulian, noul presedinte al organizatiei profesionale.

Alegerile au avut loc  in cadrul Adunarii Generale a Societatii de Neuropatie Diabetica, desfasurata la Sinaia, in cadrul Scolii de Vara NeuroDiab, in perioada 20-23 iulie 2017. Mandatul noului Consiliu Director al Societatii de Neuropatie Diabetica a intrat in vigoare dupa incheierea alegerilor din cadrul Adunarii Generale din data de 20 iulie.

 


Adaugati un comentariu


 

*