Societatea Romana de Medicina Fizica si Recuperare – Simpozion international, la ceas aniversar

22 septembrie 2012 | 0 comentarii |

Pentru Societatea Romana de Medicina Fizica si de Recuperare (SRMFR), anul 2012 reprezinta incununarea a noua decenii de activitate sustinuta, aniversare ce reprezinta un prilej deosebit pentru deschiderea unei suite de evenimente stiintifice, care vor reuni specialisti in diverse ramuri ale medicinei, din tara si din strainatate.

Astfel, pe 26 septembrie, sarbatorirea celor 90 de ani de activitate ai SRMFR va debuta cu Simpozionul interdisciplinar „Managementul pacientilor cu amputatii ale membrului inferior”, care se va bucura de participare internationala.

In cadrul simpozionului vor fi abordate tematici din domeniul diabetologiei, neurologiei, chirurgiei, chirurgiei cardiovasculare, recuperarii medicale, fiziokinetoterapiei si protezarii, specialitati medicale cu rol deosebit in reabilitarea persoanelor care au suferit amputatii.

Evenimentul va fi gazduit de Hotel Radisson Blu Bucuresti, iar specialistii invitati vor dezbate cele mai eficiente modalitati de interactionare cu pacientii cu amputatii ale membrului inferior.

Participantii vor primi credite EMC.

 

90 de ani de experienta si peste 900 de membri

 

Cu peste 900 de membri, SRMFR functioneaza in calitate de membru afilat in cadrul Asociatiei Medicale Romane (AMR), denumirea actuala datand din 1975.

Societatea s-a implicat permanent in perfectionarea nivelului profesional si stiintific al scolii romanesti de medicina fizica si recuperare, precum si pentru imbunatatirea sanatatii publice din Romania.

Activitatea SRMFR include stabilirea de legaturi de colaborare  cu asociatii, institutii, fundatii romanesti si din strainatate cu atributii similare, in scopul dezvoltarii acestei ramuri medicale si alinierea la standardele internationale in ceea ce priveste invatamantul universitar, preuniversitar si cercetarea stiintifica.

De asemenea, sustine financiar si logistic rezidentii si specialistii de medicina fizica si recuperare, in scopul perfectionarii si specializarii lor in tara si peste hotare. Acorda burse specialistilor de medicina fizica si recuperare, dar si din alte domenii si activitati medicale sau nemedicale conexe.


Categorii: Eveniment, Medici

Adaugati un comentariu


 

*