Start la înscrierea proiectelor pentru Gala Europeană a Spitalelor Private

12 februarie 2024 | 0 comentarii |

În anul 2024, România va fi gazda evenimentului, care va avea loc la Palatul Parlamentului, pe data de 29 mai, unde se vor reuni lideri din domeniul sănătății din întregul continent.

 

Clinicile și spitalele private din Europa își pot înscrie, în perioada 9 februarie – 15 aprilie, proiectele inovatoare, pentru cea de-a treia ediție a Galei Europene a Spitalelor Private, care va avea loc pe 29 mai, în România, la Palatul Parlamentului, sub egida Uniunii Europene a Spitalelor Private – UEHP și a Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED. 

Reprezentanții clinicilor și spitalelor private membre ale asociațiilor de profil din Europa pot accesa site-ul oficial al Galei, pentru a parcurge toate detaliile referitoare la înscriere. Formularele de participare și regulamentul complet sunt disponibile pe pagina web dedicată evenimentului.

 

Proiectele pot fi înscrise pentru una din următoarele categorii:

Excelență în serviciile de îngrijire a pacienților;

Inovația tehnologică a anului;

Implementarea programelor de prevenție;

Sprijinirea educației continue a personalului medical;

Inițiative de colaborare cu alte organizații;

Reziliență și gestionarea situațiilor de criză;

Implementarea tehnologiilor de inteligență artificială.

 

Proiectele înscrise vor fi evaluate de un juriu de specialiști eminenți din domeniul sănătății, care include reprezentanți ai organizațiilor spitalelor private din Europa, consultanți medicali și reprezentanți ai autorităților publice din domeniul sanitar. Acest juriu este dedicat identificării și recunoașterii proiectelor care aduc contribuții semnificative la progresul asistenței medicale private, iar proiectele vor fi evaluate pe baza unor grile realizate de experții EY România. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul galei festive care va avea loc pe data de 29 mai la Palatul Parlamentului din București.

 

În contextul provocărilor din domeniul sănătății, Gala Europeană a Spitalelor Private, organizată de Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, membru al Uniunii Europene a Spitalelor Private – UEHP, își propune să evidențieze și să încurajeze inovația și excelența în asistența medicală privată. Participarea la această competiție oferă atât o oportunitate unică de recunoaștere, cât și șansa de a împărtăși experiențele și de a stabili parteneriate valoroase în cadrul unui eveniment care promovează progresul și inovația. Informații suplimentare despre Gala Europeană a Spitalelor Private, dar și despre procesul de înscriere a proiectelor se regăsesc pe site-ul evenimentului: https://europeanprivatehospitalawards.eu/

 

 


Adaugati un comentariu


 

*