Studenții de la UMF „Carol Davila” vor avea, în curând, lgitimații recunoscute la nivel global

5 aprilie 2022 | 0 comentarii |

Legitimația ISIC – UMFCD face parte dintr-un proiect UNESCO și poate aduce titularului economii de până la 7.000 de lei/an, ca urmare a reducerilor și beneficiilor oferite de rețeaua globală ISIC, în cel puțin 180 de țări între care și România.

 

Sursă foto: Liga Studentilor UMFCD

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) a anunțat că legitimaţiile studenţilor se modernizează, în cadrul unui proiect UNESCO, chiar din acest an academic. Legitimaţiile studenţilor UMFCD vor face parte din programul ISIC (International Student Identity Card) și vor fi recunoscute la nivel global, oferind astfel titularilor acces la o super reţea de reduceri şi beneficii de peste 7.000 de lei într-un an academic, în peste 140.000 de locații din țară și din străinătate.

Încă un aspect special este că legitimaţiile vor avea un vizual unic şi dedicat universităţii noastre. Legitimaţiile cu acest vizual vor fi emise numai pentru studenţii UMFCD. Un alt avantaj oferit de legitimaţiile UMFCD-ISIC este acela că, începând cu anul academic viitor, vor conţine şi elementele noului proiect al Instituţiilor Europene denumit European Student Card. Astfel, legitimaţia UMFCD-ISIC va avea mai multe funcţionalităţi şi le va fi de ajutor studenţilor în toate activităţile lor, nemaifiind nevoie să existe câte o legitimaţie în parte pentru fiecare dintre activităţi”, se arată într-un comunicat al instituţiei de învățământ superior.

Legitimaţiile se obţin în mod gratuit, iar în perioada următoare, toate legitimaţiile vor putea fi ridicate de la secretariatele facultăţilor din UMFCD.

ISIC -UMFCD este cea mai evoluată legitimație studențească! Toți studenții UMFCD o obțin gratuit, atât în format plastic cât și în format digital! Și începând cu anul academic 2021-2022, a devenit legitimația studenților UMF Carol Davila București”, se arată pe site-ul https://umfcd.isic.ro/.

Legitimațiile tuturor studenților au fost deja emise și pot fi ridicate de la secretariatele facultăților „începând cu data de 11.04.2022. Toți studenții sunt rugați ca în cel mai scurt timp să meargă la secretariate și să-și ridice legitimațiile. După ridicare, este obligatoriu ca fiecare student să-și adauge o poză tip CI pe legitimație”, așa cum se arată într-un filmuleț postat pe Youtube, se menționează pe site-ul dedicat ISIC-UMFCD, unde se menționează că „rețeaua globală ISIC numară peste 140.000 de locații cu reduceri, în 138 de țări”, de care studenții pot beneficia având o astfel de legitimație.

Detalii despre legitimații, modul de activare și modul de utilizare, dar și despre un concurs cu premii prin care se oferă 1 laptop, 3 vouchere eMAG a câte 300 de lei și 3 vouchere H&M a câte 150 de lei celor care-și ridică legitimațiile până la data de 22 aprilie, menționează Liga studenților UMFCD.

 


Adaugati un comentariu


 

*