Studentii medicinisti din Bucuresti, in Concert caritabil la Buzau

31 iulie 2013 | 1 comentariu |

Este prima reprezentatie a Corului VOX MEDICALIS in afara Capitalei si se organizeaza in beneficiul Fundatiei „Sf. Sava” de la Buzau, iar organizatorii se asteapta la un public numeros, mai ales ca pretul biletului este unul modic, de 10 lei/persoana.

 

Vox Medicalis

Vox Medicalis

Corul VOX MEDICALIS al studentilor medicinisti din Bucuresti ofera publicului buzoian o premiera muzicala, prin Concertul caritabil „Giuvaere corale laice romanesti”, organizat de Fundatia „Sfantul Sava” Buzau, alaturi de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, Asociatia Nationala Corala din Romania si ROTARY Club Buzau.

Evenimentul sustinut de Corul VOX MEDICALIS al Studentilor in Medicina si Farmacie – Bucuresti este sustinut in beneficiul fundatiei buzoiene „Sf. Sava” de la Buzau care, potrivit preotului Mihail Milea, fondatorul acestei fundatii caritabile, „se pune la dispozitia oamenilor prin construirea de camine de batrani, cantine sociale, tabere pentru copiii defavorizati si o multime de alte proiecte sociale” si are loc duminica, 4 august, incepand de la ora 18.30, in sala Consiliului Judetean Buzau.

Primul concert prezentat de Corul VOX MEDICALIS in afara capitalei ofera publicului buzoian bijuterii ale creatiei corale romanesti, atat din registrul cult, cat si din cel al prelucrarilor folclorice”, sustin reprezentantii ROTARY Club Buzau, care se asteapta la o participare numeroasa a publicului buzoian, mai ales ca pretul unui bilet este modic, de numai 10 lei/persoana.

Corul VOX MEDICALIS ii are protagonisti pe solistii: Silviu Nastase, Cristina Petrica, Aurora Pirvan, Razvan Rados. La pian, Dora Munkacsi si George Rizea. Dirijor: Tudor IONESCU.

In program sunt incluse lucrari de: T. Teodorescu, Ghe. Cucu, N. Suciu, V. Spatarelu, G. Enescu, P. Constantinescu, Liana Alexandra, D. Georgescu-Kiriac, R. Paladi, C-tin Silvestri, Corneliu Cezar, Ghe. Danga, Al. Pascanu.

Pretul unui bilet: 10 lei.Comentarii (1)

  1. Nina Oprea spune:

    Frumos!!!

Adaugati un comentariu


 

*