Tinerii de elita din sistemul de protectie al DGASPC, recompensati de Consiliul Judetean

29 septembrie 2017 | 0 comentarii |

Cu cateva zile inainte de inceperea unui nou an universitar, acestia au fost invitati astazi la o intalnire cu presedintele Petre Emanoil Neagu.

 

Consiliul Judetean Buzau a gazduit astazi o intalnire in premeirea intre presedintele Petre Emanoil Neagu si 13 tineri aflati la inceputul unor cariere promitatoare, care au beneficiat in ultimii ani de diferite forme de protectie sociala in cadrul DGASPC Buzau. La intalnire au fost invitiati 14 tineri, insa unul dintre acestia, masterand in Geologie, nu a putut participa intrucat chiar astazi si-a sustinut o lucrare importanta, insa a trimis participantilor un mesaj inregistrat.

Cei 13 tineri care au reusit sa ajunga la intalnire sunt studenti sau masteranzi in domenii precum inginerie, asistenta sociala, sociologie, comunicare, geologie, fizica atomica, management, marketig, aflati la inceputul unui nou an universitar, unii dintre ei urmand ca saptamana viitoare sa isi faca debutul in viata de student.

Intalnirea mijlocita de reprezentanti DGASPC a avut loc in aceasta dupa-amiaza, alaturi de presedintele Petre Emanoil Neagu aflandu-se si noul director al DGASPC, Loredana Dorobantu, inpreuna cu un reprezentant al Arhiepiscopiei.

 

Cei 13 tineri au planuri mari de viitor, marele lor merit fiind acela ca au reusit sa treaca peste experientele dificile pe care le-au trait in copilarie si adolescenta, reusind cu propriile fotrte sa fie admisi la institutii de invatamant superior, sa ajunga masternazi si chiar sa isi gaseasca locuri de munca inainte de finalizarea studiilor. Toti stiu deja ce vor sa faca mai departe, iar faptul ca au reusit singuri aceste performante, ii face si mai increzatori in viitor, toti fiind convinsi ca vor reusi in ceea ce si-au propus.

In cadrul intalnirii de azi, fiecare dintre ei si-a expus reusitele si planurile de viitor find apoi felicitati pentru reusitele lor de catre presedintele Petre Emanoil Neagu. Totodata, acesta nu a omis sa evidentieze si meritele personalului DGASPC care i-a avut in grija pe acesti tineri.

 

Fiecare dintre tinerii prezenti a primit o mapa cu materiale ce le vor fi necesare in noul an universitar, presedintele Consiliului Judetean adresandu-le totodata invitatia de a se intalni din nou in vacanta de iarna, atunci cand va avea loc premierea olimpicilor din judet.

„As vrea sa ne intalnim din nou in luna decembrie, atunci cand o sa facem  premierea elevilor cu merite deosebite si as vrea ca si voi sa participati la acea festivitate pentru ca voi sunteti adevarati invingatori si sunteti un exemplu de urmat. Ce ati reusit, ati reusit doar prin munca voastra, fara sa va puna nimeni vorbe bune, fara sa faceti ore suplimentare de pregatire platite cu bani greei si fara niciun fel de sprijin decat cel pe care vi l-au oferit dascalii vostri si cadrele de la DGASPC care au avut grija de voi, si de aceea si voi sunteti niste tineri merituosi”, li s-a adresat Petre Emanoil Neagu tinerilor prezenti astazi la intalnire.


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*