„Tratamente Inovative in Oncologie prin Imunoterapie si Pluristem”

14 august 2012 | 1 comentariu |

Un workshop interactiv dedicat exclusiv medicilor oncologi deschide, pe  24 august, la Galeriile Artmark, o serie de evenimente organizate lunar de reprezentantul in Romania al Hadassah Medical Center.

 

Directorul Departamentului de Transplant Medular si Imu­noterapie al Spitalului Univer­sitar Hadassah Jerusalem, prof. dr. Reuven Or va sustine vineri, 24 august 2012, intre orele 16.00 – 19.00, in cadrul galeriei de arta Artmark, workshop-ul interactiv dedicat in exclusivitate specialistilor oncologi romani „Tratamente Inovative in Oncologie prin Imunoterapie si Pluristem”, anunta Colegiul Medicilor din Romania.

In ideea consolidarii cola­borarii Hadassah Medical Center cu medicii oncologi din Romania, workshop-ul de la Gaeriile Artmark este primul dintr-o serie de evenimente lunare ce vor fi organizate de American Medical Center, ce vor avea ca scop un schimb de experienta si de informatii cat mai amplu si mai deschis cu toti medicii romani, sustin organizatorii evenimentului.

Medicii din Departamentul de Transplant Medular al Institutului Clinic Fundeni au efectuat, in octombrie 2010, in premiera nationala, primul transplant medular pentru un copil cu beta-thalassemie majora. Interventia a fost un adevarat succes, colectivul roman de medici beneficiind de sprijinul reputatului specialist prof. dr. Reuven Or.

American Medical Center Bucuresti, reprezentantul oficial exclusiv al Spitalului Universitar Hadassah din Ierusalim, promoveaza serviciile medicale de inalta calitate si reusitele in domeniul cerecetarii efectuate la Hadassah in domeniul Transplantului Medular, prin tratarea pacientilor din Romania in Departamentul de Transplant Medular si Imunoterapia cancerului, intregii comunitati medicale din Romania. Schimbul de cunostinte si experienta include participarea reciproca la seminarii medicale si stiintifice, atat in Israel cat si in Romania. In plus, medicii din Romania viziteaza Departamanetul de Transplant Medular si participa la toate activitatile clinice si academice ale Hadassah University Medical Center.

Reprezentantii clinicii bucurestene spun ca acest parteneriat unic reprezinta un proiect umanitar ce vine in sprijinul pacientilor care au nevoie de terapii salvatoare.


Categorii: Eveniment, Medici

Comentarii (1)

  1. carmen spune:

    Normal ca vrea sa participe la toate evenimentele doar are de castigat multi bani ,nu ca ar dori sa faca acei copii bine, sa intrebat oare cati copii au facut transplant la ei in tara si cati traesc? nimeni… culmea este ca ministerul sanatati timite la ei dupa cost nu dupa subcesul avut .

Adaugati un comentariu


 

*