Trei aspiranți la un post în SJU Buzău au promovat proba scrisă cu punctaj maxim

6 august 2018 | 0 comentarii |

Viorica Sînziana Cviatcovschi, Florin Georgescu și Cezar Camil Demetrus Stan au obținut 100 de puncte și vor susține interviul pe 9 august, alături de alți 191 de candidați declarați promovați în urma probei scrise.  

 

Aproape 400 de candidați și-au dorit să ocupe unul dintre cele 47 de posturi de asistent medical, infirmieră, brancardier, îngrijitoare sau personal auxiliar, dar mai puțin de jumătate dintre ei au reușit să promoveze proba scrisă. Ei au obținut peste 50 de puncte (minim admis), astfel că doar aceștia au rămas în cursă pentru a susține, pe 9 august, proba interviului/proba practică, în urma căreia se va stabili punctajul decisiv. Cei mai buni dintre ei vor fi angajați pe postul pentru care au candidat.

Rezultatele obținute la proba scrisă a concursului organizat în data de 3 august au fost afișate în această după-amiază la sediul Spitalului Județean de Urgență și pe pagina web a unității medicale, iar acestea sunt, așa cum era de așteptat, de la cele mai bune până la cele mai slabe.

Bune și foarte bune au fost punctajele ale mai bine de jumătate dintre cei 75 de candidați declarați admiși după proba scrisă susținută pentru ocuparea unuia dintre cele 16 posturi de asistent medical debutant, unde au concurat 128 de candidați.

Cei mai buni dintre cei buni au fost Viorica Sînziana Cviatcovschi și Florin Georgescu, care au obținut 100 de puncte din 100 posibile. Alți șapte concurenți au fost notați cu peste 90 de puncte.

 

Concurența mare a făcut selecția, iar rezultatele obținute de unii dintre concurenți demonstrează, așa cum a precizat și managerul unității medicale, Claudiu Damian, căcei care au învățat și își doresc cu adevărat să profezeze în domeniul medical pot obține rezultate frumoase. Personal, îmi doresc și sper ca cei care merită să se afle lângă bolnav, și au vocație pentru asta, să fie cei care în final vor ocupa locurile scoase la concurs”.

Trei candidați au promovat proba scrisă cu 50 de puncte (minim admis), alți 48 au fost respinși cu punctaje între 28 și 49, iar alți cinci nu s-au mai prezentat la concurs.

Cei care au promovat proba scrisă vor susține interviul în data de 9 august, cu începere de la ora 7.30, la sala de ședințe a SJU Buzău.

Concurență foarte mare a fost și pentru cele 14 posturi de infirmieră debutantă, pentru care s-au înscris 149 de candidați, iar rezultatele au fost pe măsură. La concurs s-au prezentat 136 de concurenți, iar 71 dintre aceeștia au obținut punctaj de promovare, între 50 și 98 de puncte, 15 dintre ei având peste 70 de puncte. Cei respinși au avut însă punctaje cuprinse între 18 și 48 de puncte.

Interviul se va susține tot în ziua de 9 august, tot la SJU Buzău, cu începere de la ora 14.30.

 

Concurență ceva mai mică a fost pe cele 4 posturi vacante de asistent medical, la care s-au încris 15 candidați. La proba scrisă unul a absentat, iar 11 au fost admiși cu rezultate între 95 și 53 de puncte, în timp ce alți trei au fost respinși pentru că nu au reușit să treacă de pragul minim de 50 de puncte necesare.

Pentru cele 2 posturi de asistent medical principal rezultatele au fost poate cele mai dezamăgitoare, pentru că de la ei era de așteptat să demonstreze o foarte bună pregătire, având în vedere că au experiență și au obținut, tot în urma unor examene, gradul maxim de încadrare. Concurența nu a fost mică, au concurat 11 dintre cei 12 candidați înscriși, însă doar patru au reușit să promoveze proba scrisă și să se califice la interviu, dar nici aceștia nu au obținut decât între 58 și 66 de puncte, în timp ce respinșii au avut între 30 și 48 de puncte.

Candidații care au obținut minimum 50 de puncte sunt admiși la proba interviu, care se va susține tot pe 9 august, la sala de ședinte a SJU Buzău, cu începere de la ora 7.30.

La cele 4 posturi de îngrijitoare scoase a concurs au aspirat 21 de candidați, dar la concurs au absentat 3 dintre ei, iar alți 7 au fost respinși având punctaje între 28 și 48 de puncte. Ceilați 11 concurenți au fost declarați admiși, obținând la proba scrisă între 50 și 72 de puncte, așa că vor putea susține interviul programat pe 9 august, la  SJU Buzău, cu începere de la ora 14.30.

 

Un rezultat foarte frumos a obținut și unul dintre concurenții care și-au disputat cele 2 posturi de brancardier, unul la ATI, altul la Chirurgie generală. Cezar Camil Demetrus Stan a obținut, la proba scrisă, 100 de puncte din 100 posibile, în timp ce ceilalți 6 candidați admiși au avut abia între 52 și 58 de puncte. Alți 11 candidați s-au situat sub pragul minim, cu 26-48 de puncte, iar alți doi nu s-au mai prezentat la concurs.

Interviul se va susține tot în data de 9 august, la sala de ședințe a unității medicale, de la ora 14.30.

La concursul pentru unul din cele 3 posturi de spălătoreasă, pentru care s-au înscris 11 candidate, două au fost absente, 3 au fost respinse cu punctaje între 42 și 48 de puncte, iar 6 au fost admise pentru a susține interviul, cu 54 – 96 de puncte.

Și ele vor susține interviul/proba practică pe 9 august, la ora 14.30, la sala de ședințe a SJU Buzău.

 

Rezultate slabe s-au înregistrat la concursul pentru postul de registrator medical debutant la UPU-SMURD. În ciuda concurenței foarte mari, 13 candidați înscriindu-se la concurs, doar cinci au promovat examenul scris, cu doar 51 – 62 de puncte, 7 au fost respinși cu 30 – 48 de puncte, iar unul a absentat.

Cei care au fost declarați admiși în urma probei scrise vor susține interviul în ziua de 9 august, la ora 10.00, la Liceul cu program sportiv „Iolanda Balaș Soter”, unde au susținut și proba scrisă.

Pentru postul de statistician medical debutant la Serviciul Statistică, unde s-au înscris 16 candidați, unul a absentat la proba scrisă, cinci au fost admiși cu punctaje între 50 și 82 de puncte, iar ceilalți au fost respinși cu 19 – 48,50 puncte.

Și la această categorie, cei declarați admiști în urma probei scrise vor susține proba interviului la Liceul cu program sportiv, luni, 9 august, la ora 10.00.

Toți candidaţii nemulțumiţi, de la toate categoriile de posturi scoase la concurs, pot depune contestaţie la proba scrisă până marți, 7 august, la ora 12.00, la Serviciul Resurse Umane al SJU Buzău.

Rezultatele la proba interviu vor fi publicate în data de 10 august, iar eventualele contestații se pot depune până pe 13 august.

În data de 16 august se vor afișa rezultatele finale, în urma cărora se va ști cu exactitate cine vor fi cei 47 de noi angajați ai SJU Buzău.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*