Ultimele zile de discount pentru Forum Practica Veterinară

18 aprilie 2018 | 0 comentarii |

Având în vedere numărul mare de credite acordat evenimentului este de așteptat o participare masivă a medicilor veterinari din țară la lucrările ce se vor desfășura în București, în zilele de 20 și 21 aprilie.

 

La sfârșitul acestei săptămâni, medicii veterinari din toată țara sunt așteptați la cea de-a doua ediție a Forum Practica Veterinară, organizat de Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti, Asociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România, Colegiul Medicilor Veterinari, în colaborare cu MedicHub. Evenimentul se va desfășura în București, la sediul Facultății de Medicină Veterinară, în zilele de 20 și 21 aprilie, iar medicii veterinari interesați să participe mai pot beneficia de un discount de 50 de lei la taxa de participare, doar până mâine, 19 aprilie. Astfel, în loc de 170 de lei cât este valoarea integrală a taxei de participare, aceștia vor achita 120 lei. Pentru medicii rezidenți, doctoranzi și studenți, organizatorii anunță „un discount special”, astfel că aceștia vor achita doar 100 de lei.

Prof. univ. dr. Mario Codreanu – FMV București, împreună cu prof. univ dr. Romeo Cristina -FMV Timișoara, care formează comitetul științific, promit o dezbatere de nivel academic, cu subiecte de mare interes pentru practica medicală veterinară, iar pentru că evenimentul este creditat cu 50 de puncte de educație continuă, este de așteptat o participare masivă a specialiștilor în domeniu la acest eveniment.

 

Prof. dr. Mario Codreanu

Medicii veterinari, doctoranzii, rezidenții și studenții sunt invitați, astfel, să participe la Forum Practica Veterinară, care „va avea ca temă  «Corelaţii Clinico – Diagnostice și Terapeutice în Practica Veterinară» şi va dezbate subiecte de real interes în practica medicală actuală precum – medicină internă, farmacologie/terapeutică, imagistica veterinară, chirurgie/reproducţie, parazitologie, boli infecţioase, oncologie/citopatologie, animale exotice, management veterinar. Prin abordarea acestor domenii, de ineters din specialitatea noastră, forumul, în cea de a II-a Ediţie, îşi propune un cadru ştiinţific şi academic clar, care oferă atât oportunităţi de participare activă la sesiunile de conferinţă cât şi o colaborare multidisciplinară facilă în practica veterinară. Aşadar, vă aşteptăm pe 20 şi 21.04.2018  la Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti pentru a dezbate şi identifica împreună proceduri medicale optime şi tratamente din medicina veterinară”, subliniază prof. dr. Mario Codreanu, coordonatorul științific al evenimentului.

 

Mai mult ca sigur nu vor lipsi nici discuțiile despre Ordonanța 70/2017, care a scos în stradă peste 1000 de medici veterinari din țară, despre care aceștia spun că prezintă un pericol pentru sănătatea public, pentru că permite „oricui să înființeze farmacii veterinare și să administreze medicamente destinate animalelor, cea ce înseamnă că nu doar medicul veterinar, ci și proprietarii, inclusiv cei cu animale în curte, pot face animalelor pe care le dețin tratamente puternice, mai ales cu antibiotice, fără vreo recomandare de specialitate sau vreun control”. 

Organizatorii menționează că prezența la manifestarea științifică este obligatorie, înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea certicatului de participare.

Plata taxei de participare se poate face online cu cardul, prin ordin de plată sau la fața locului.

Detalii despre înregistrarea la eveniment şi informaţii despre metodele de efectuare a plăţii sunt disponibile accesând butonul Înregistreaza-te de pe pagina evenimentului.

Dovada plăţii prin ordin de plată sau mandat postal se trimite pe adresa de e-mail evenimente@medichub.ro .

 


Adaugati un comentariu


 

*