Un important distribuitor de medicamente isi inlocuieste flota auto

26 ianuarie 2017 | 0 comentarii |

Toate autovehiculele aflate in dotarea companiei vor fi inlocuite pana la sfarsitul lunii cu vehciule hibrid, mai putin poluante, in care s-a investit un milion de euro.

 

masini europharmIn aceasta perioada sunt, in plina desfasurare, procedurile pentru infiintarea celei mai mari flote de autovehicule nepoluante detinute de un distribuitor de produse farmaceurtice in Romania. Flota va include peste 80 de masini hibrid, care vor inlocui in totalitate vechile autovehicule utilizate pana acum de respectivul distribuitor. Compania care a anuntat ca va detine, incepand de luna viitoare, o flota de autovehicule mai putin poluante, este Europharm Distributie, care a incheiat un parteneriat strategic cu Toyota Romania.

Distribuitorul de produse farmaceutice a precizat ca isi va schimba intreaga flota auto, toate masinile companiei, atat cele folosite pentru transportul medicamentelor, cat si autoturismele cu alta destinatie, urmand sa fie inlocuite pana la sfarsitul lunii ianuarie cu modele hibrid Toyota Auris Terra si Toyota Yaris, care functioneaza atat pe baza de combustibil cat si pe baza de curent electric.

 

Georgi Roussev

Georgi Roussev

In acest scop, compania farmaceutica a investit un milion de euro, bani din care vor fi achizitionate cele peste 80 de autovehicule care vor alcatui de luna vitoare flota auto a Europharm Distributie. Despre aceasta achizitie cat si despre decizia de a inlocui autovehiculele clasice, care functioneaza doar pe baza de combustibil, cu autohevicule hibride, mai putin poluante, Georgi Roussev, directorul general al companiei de distributie spune ca „este responsabilitatea noastra, ca unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de distributie farmaceutica, sa oferim solutii reciproc avantajoase pe termen lung. Inlocuirea flotei de autoturisme utilizate de catre forta noastra de vanzari cu masini hibride este un demers prin care ne asiguram ca indeplinim acest angajament, si nu ne vom opri aici”. Acesta a mai precizat ca, odata cu achizitionarea noilor vehicul,e se urmareste si cresterea acoperirii geografice a zonelor in care compania distribuie medicamente, pentru anul acesta fiind avute in vedere zonele rurale si orasele mai mici.

 

medicamente depozitCompania are o vechime de peste 20 de ani pe piata romaneasca, in prezent detinand 11 depozite in care lucreaza aproximativ 500 de angajati. Europharm Distributie distribuie in prezent peste 3.500 de produse farmaceutice de la 90 de furnizori locali si internationali. Livrarea produselor se face in peste 5.500 de puncte de vanzare care includ atat farmacii independente, cat si lanturi de farmacii, spitale si alte tipuri de clienti.

In toamna anului trecut, compania a fost preluata de la GSK de Interbrands Marketing & Distribution, care face parte dintr-un concern prezent si in tari precum Bulgaria, Cipru, Belarus, Liban, Quatar, Irak si Libia. Acordul de vanzare a fost semnat in octombrie 2015, iar tranzactia a fost finalizata la inceputul lunii noiembrie a anului trecut, tot atunci Georgi Roussev fiind numit in functia de director general al companiei.

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*