Un inginer, noul șef al Administrației Spitalelor din Capitală

18 octombrie 2019 | 0 comentarii |

Mihai Savin a fost numit de Gabriela Firea  în funcția de director general al instituției care controlează 19 unități medicale importante și rețeaua medicală școlară din București.

 

Primăria Municipiului București a transmis astăzi, printr-un comunicat, că începând cu data de 14.10.2019, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a numit pe Mihai Savin, fost director adjunct al Apa Nova, în funcția de Director General al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), instituție aflată în subordinea Primăriei Capitalei, ca urmare a demisiei fostului director general, Daniela Blîndu.

Domnul Mihai Savin este inginer, a absolvit Tehnologia Construcțiilor de Mașini, are un master în același domeniu, dar și în  economie, certificări manageriale în proiecte, producție, operațiuni. Are diplomă de Executive Master MBA și este doctorand în Managementul Schimbării”, se menționează în comunicatul PMB.

ASSMB are ca obiectiv principal asigurarea unui management eficient în cele 19 unităţi sanitare publice din subordinea Primăriei Capitalei, între care Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Spitalul Clinic „Colțea”, Spitalul Clinic „Colentina”, Spitalul Clinic „Filantropia”, Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul Clinic „Sf. Maria”, Spitalul Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, Spitalul Clinic de Urologie „Prof. Dr. Theodor Burghele” etc.

Un alt obiectiv este asigurarea acordării asistenţei medicale şi de medicină dentară preşcolarilor, elevilor şi studenţilor pe toată perioada în care se află în unităţile de învăţământ.

 


Adaugati un comentariu


 

*