A cincea ediție a Zilelor OncoHelp

Evenimentul va reuni medici specialişti şi rezidenţi oncologi, hematologi, radioterapeuţi, radiologi si anatomopatologi cât şi psihologi clinicieni.

 

Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul regional Zilele OncoHelp se va desfășura on-line, din cauza condițiilor impuse de pandemie. Asta nu va afecta însă amploarea evenimentului, care a devenit unul de tradiție în peisajul manifestărilor științifice din domeniul medical.

A cincea ediție a Zilelor OncoHelp este găzduită pe platforma myconnector.ro și se desfășoară în perioada 5-7 martie, organizarea fiind asigurată ca de obicei, de Asociația  OncoHelp. Participarea la eveniment se face numai pe bază de invitație.

Conferința reunește, pe parcursul celor trei zile, medici specialişti şi rezidenţi oncologi, hematologi, radioterapeuţi, radiologi si anatomopatologi şi psihologi clinicieni, precum și reprezentanți ai principalelor companii farmaceutice care activează în România. Pe agenda evenimentului sunt prezentări şi dezbateri privind noutăţile din domeniul oncologiei medicale si a specialităților conexe, atât în diagnostic cât şi în tratament, prezentări de caz, prezentări de terapii şi produse farmaceutice, prezentări de ghiduri şi protocoale, dar şi de noutăţi legislative.

 

Dr. Serban Negru

Specialişti din cadrul Asociaţiei OncoHelp şi din alte clinici oncologice din ţară şi din străinătate vor asigura cadrul elitist al evenimentului. Președintele asociației OncoHelp, conf. univ. dr. Șerban Negru, a declarat că „Zilele OncoHelp au ajuns la a 5-a ediţie, fiind un eveniment regional al medicilor oncologi, care reuneşte, de-a lungul a trei zile, colegii din această breaslă din judeţele cele mai vestice ale ţării. De la Baia Mare până la Turnu Severin, oncologii se întâlnesc pentru a asculta şi discuta cele mai noi informaţii mondiale din acest domeniu. Oncologia rămâne în continuare domeniul medical cu cea mai mare viteză de schimbare, de aceea astfel de evenimente medicale sunt esenţiale pentru a ne ţine conectaţi la ultimele noutăţi de specialitate. Educaţia medicală şi colaborarea ştiinţifică în beneficiul pacientului oncologic rămân în continuare prioritare pentru asociațianoastră”. Acesta a mai adăugat că tema ediției di nacest an a conferinței va fi „Managementul multidisciplinar al patologiei oncologice – noutăţi în diagnostic şi tratament”.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*