Medicii de familie, invitați la „Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga”

6 decembrie 2019 | 0 comentarii |

Evenimentul va include și Balul Medicilor de Familie, organizat de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB).

 

În această perioadă sunt în plină desfășurare înscrierile pentru conferința „Zilele Medicale Dr. Mircia Iorga”, dar și pentru Balul Medicilor de Familie, ambele evenimente organizate de AMFB și găzduite de Crystal Palace Ballrooms din Capitală.

Evenimentul științific se va derula în perioada 13-15 decembrie, având ca temă principală „Medicul de familie – practician și manager”, fiind creditat cu 15 puncte EMC. Conform organizatorilor, programul conferinței va include un program adaptat specialității Medicină de Familie, cu prezentări ale unor specialiști, cazuri clinice, prezentări interactive și invitați speciali.

Medicii care doresc să participe la conferință se pot înscrie on-line pe site-ul AMFB, iar pentru asta este nevoie de Codul Unic de Identificare al Medicului (CUIM) de pe certificatul de liberă practică, eliberat de Colegiul Medicilor. Studenții beneficiază de gratuitate la înscriere, având acces la toate lucrările conferinței, în timp ce membrii AMFB cu cotizația la zi trebuie să achite o taxă de 100 de lei. Aceeași taxă este percepută pentru rezidenți și medici pensionari care nu sunt membri AMFB, în timp ce medicii care nu fac parte din asociație vor plăti 250 de lei, iar rezidenții și pensionarii AFMB plătesc o taxă de participare de 50 de lei.

 

Organizatorii menționează că certificatele de participare se vor elibera după data de 18 decembrie și pot fi descărcate online, direct de pe site-ul evenimentului, prin înscrierea într-un formular a datelor de pe codul de bare de pe ecusonul pe care-l va primi fiecare participant. Certificatul se generează automat și va cuprinde numărul de credite corespunzător numărului de zile de participare la conferință.

Pentru a beneficia de numărul maxim de credite EMC participanții sunt sfătuiți să își scaneze zilnic ecusoanele, această procedură permițând totalizarea numărului maxim de 15 credite”, atrage atenția comitetul de organizare a evenimentului.

Participanții care au lucrări vor primi suplimentar un certificat de lector, care le va fi înmânat împreună cu mapa de conferință, înaintea sesiunii la care sunt înregistrați ca vorbitori.

Atenție, certificatele de participare nu se vor elibera celor care au achitat taxa de participare dar nu s-au înregistrat efectiv la conferință. În acest caz, taxa de conferință nu va fi rambursată.

 

În aceeași perioadă și în aceeași locație va avea loc și Balul Medicilor de Familie, eveniment programat pe data de 14 decembrie, cu începere de la ora 19.30. Tematica aleasă pentru anul acesta este cea specifică unei petreceri în stil cubanez,  care va include cina festivă, un program artistic și o tombolă cu premii surpriză.

Medicii care achită în avans cotizația de membru AMFB pe anul 2020 vor avea acces gratuit la bal, în timp ce pentru ceilalți medici și însoțitori se percepe o taxă de 200 de lei.

Pentru ambele evenimente, taxele de participare se achită în contul AMFB cu menţiunea „pentru Conferinţa MFPM 2019” sau „bal MF 2019” Contul în care trebuie efectuate plățile este RO75 BTRL 0410 1205 U252 41XX, fiind deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru medici.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*