ADMITERE MEDICINA: Au inceput inscrierile la Facultatea de Medicina din Arad

Concursul de admitere va avea loc in data de 28 iulie, iar in cazul in care nu vor fi ocupate toate locurile, se va sustine a doua sesiune de examen, pe 22 septembrie.

 

sacultatea de medicina aradOdata cu prima zi a lunii iulie, la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Vasile Goldis din Arad a inceput perioada de inscriere a candidatilor care se pot prezenta in acest scop la sediul institutiei pana pe data de 26 iulie, de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 18.00, iar sambata si duminica intre orele 8.00 si 13.00.

Examenul de admitere va avea loc in data de 28 iulie, iar in cazul in care vor mai ramane locuri neocupate, facultatea va organiza un nou concurs pe 22 septembrie, pentru care perioada de inscriere va fi 1-20 septembrie. Concursul de admitere din iulie va avea loc in Campusul universitar Vasile Goldis din Arad, intre orele 9.00 si 11.00, accesul candidatilor in sali  facandu-se cu maxim o ora inainte, pana la ora 8.45. In momentul in care se vor prezenta la concurs, acestia trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate si adeverinta de inscriere primita in momentul depunerii dosarului pentru examen. Rezultatele concursului vor fi afisate pe 31 iulie, la avizierul facultatii si pe site-ul acesteia, iar eventualele contestatii se vor putea depune la secretariat, in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor. La 1 august vor fi afisate rezultatele finale.

 

admitere medicina 111In ceea ce priveste numarul de locuri scoase la concurs, cele mai multe vor fi disponibile pentru domeniul Medicina dentara, unde se organizeaza concurs pentru 100 de locuri. La specializarea Medicina vor fi disponibile 75 de locuri, candidatii putand opta si pentru sectia Medicina in limba engleza, unde sunt disponibile 40 de locuri, sau Medicina in limba franceza, cu 20 de locuri scoase la concurs.

La Balneofiziokinetoterapie si recuperare sunt 75 de locuri, iar la Tehnica dentara, 30. Toate specializarile enumerate mai sus sunt acreditate, facultatea aradeana incluzand si doua specializari care beneficiaza de acreditare provizorie, respectiv, Farmacie – unde sunt 50 de locuri si Nutritie si dietetica, cu 45 de locuri disponibile.

Concursul va consta in intrebari tip grila, iar pentru studiile universitare organizate intr-o limba straina, admiterea se va desfasura in limba respectiva.

 


Adaugati un comentariu


 

*