Atenție, se oprește apa!

25 februarie 2019 | 0 comentarii |

Compania de Apă anunță buzoienii că sâmbătă, 2 martie, între orele 7,30 și 19,30 va fi sistată apa în mai multe zone ale orașului, pentru remedierea unor probleme la rețeaua de distribuție.

 

Compania de Apă Buzău anunță că sâmbătă, 2 martie 2019, în intervalul 7.30 – 19.30, se vor efectua lucrări la rețeaua de alimentare cu apă și vor fi afectate blocurile alimentate din PT 21 – Hasdeu (1, 2, 3, 4, 15, B3, Avicola, 3A, 3B, 3C, 1A, 1B), casele de pe străzile Tunel și Ostrovului și următoarele instituții și agenți economici: Liceul de Arte, Colegiul Economic, grădinițele de pe străzile Bistriței și T. Vladimirescu, DGASPC Buzău, Poșta veche, Piața B 90, Piața Centrală și Restaurantul Zorilor.

 

În luna decembrie 2018, s-au agravat o serie de probleme la rețeaua de alimentare cu apă din zona Tribunalului. Aceste probleme au fost ținute sub control pentru a nu crea disconfort în perioada Sărbătorilor de Iarnă. În acest moment, suntem însă nevoiți să intervenim pentru rezolvarea lor”, anunță conducerea Companiei de Apă, printr-un comunicat.

 

Începând de vineri, 1 martie, după ora 14.00, se vor efectua lucrări pregătitoare (decopertare parțială, verificare stare cămine etc.), în zonele respective fiind limitat traficul, sub coordonarea Poliției, astfel încât sâmbătă să se poată remedia problemele identificate, în intervalul orar 7,30-19,30.

 

Facem toate eforturile pentru a limita creșterea turbidității apei în zonele afectate, însă, deoarece prin blocarea vanelor de sens pe câteva circuite apa va circula în sens invers, riscul de apariție a turbidității nu poate fi eliminat. Vă asigurăm însă că vom monitoriza strict perioada în care apa va avea turbiditate și vom opera reduceri la facturi, conform formulelor legale de calcul”, promite conducerea companiei de distribuție a apei, cerându-și scuze „pentru disconfortul creat”.

 

În condițiile date, pentru a evita problemele legate de igienă și pentru a nu se confrunta cu lipsa apei de băut în perioada întreruperii furnizării, cât și ulterior, când ar putea avea la robinet apă murdară, nepotabilă, este recomandabil să-și facă provizii de apă pentru băut, pentru grupul sanitar și alte necesități care presupun folosirea apei.

 


Adaugati un comentariu


 

*