Bomboane, baloane si spectacole oferite de Consiliul Judetean Buzau, de Ziua Copilului

27 mai 2016 | 0 comentarii |

Petreceri in Parcul Tineretului, desene pe asfalt, parada militara, baloane si dulciuri, spectacole de teatru si ateliere de creatie sunt pregatite de Consiliul Judetean Buzau, impreuna cu institutiile din subordine, pentru a-i rasfata pe copii, de ziua lor. 

 

ziua copilului cj neagu (8)Ziua Internationala a Copilului este, ca in fiecare an, un prilej de bucurie pentru cei mai mici dintre buzoieni, dar si pentru cei mari care au inca suflet de copil si vor sa-si aminteasca de varsta fara griji, de varsta la care visele te poarta pe aripile infinitului si totul este posibil, frumos si curat…

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, spune ca institutia pe care o conduce, impreuna cu DGASPC, Teatrul George Ciprian, Biblioteca V. Voiculescu, Muzeul Judetean si Centrul Judetean de Cultura si Arta organizeaza o serie de evenimente dedicate copiilor, pentru ca fiecare copil trebuie sa se bucure de 1 iunie si sa se simta iubit. Va fi, practic, o saptamana dedicata lor, copiilor, dar se vor putea bucura de evenimentele organizate si parintii sau bunicii lor, care au astfel posibilitatea sa-si aminteasca de cea mai frumoasa varsta, sa nu uite ca au fost candva copii”. 

1 Iunie, cand intreaga lume sarbatoreste Ziua Copilului, va fi ziua cea mai bogata in evenimente, iar copii buzoienilor vor avea posibilitatea sa se bucure din plin. Li s-au pregatit numeroase surprize, iar organizatorii spera ca in acest fel vor simti ca ei sunt darul cel mai de pret pe care viata ni-l ofera noua, maturilor, iar afectiunea pe care le-o aratam sa-i ajute sa creasca mari si frumosi, sa se intoarca, la randul lor, in comunitate, pregatiti pentru a contribui cu totii la un trai mai bun”, mai spune Petre Emanoil Neagu.

 

ziua copilului cj neagu (7)Seria evenimentelor dedicate Zilei Copilului incepe, practic, in acest weekend. Teatrul George Ciprian organizeaza, atat in weekendul 28-29 mai, cat si in zilele de 3-4 iunie, spectacole de teatru pentru copii, in cadrul Galei VedeTeatru.

Muzeul Judetean Buzau invita toti copiii, de ziua lor, incepand cu ora 12.00, la un concurs de desene pe asfalt, care se va desfasura in curtea institutiei. Bineinteles, cele mai frumoasa desene vor fi premiate, dar toti copiii vor fi rasplatiti cu dulciuri.

Dupa-amiaza, incepand cu ora 16.30, micii buzoieni sunt asteptati in Parcul Tineretului, la o intalnire cu personajele preferate din povesti si desene animate, se vor putea fotografia cu acestea si vor putea participa la spectacolul organizat special pentru ei, de Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau. Nu vor lipsi, bineinteles, dulciurile si baloanele.

 

ziua copilului desene pe asfaltTot pentru miercuri, 1 iunie, actorii Teatrului George Ciprian au pregatit doua spectacole si un atelier de creatie special pentru copiii din centrele DGASPC.

Fiecare copil trebuie sa se bucure de ziua de 1 iunie. De aceea, am gandit aceste evenimente la care sa participe cat maimulti copii. Gandindu-ne ca micutii care provin din familii dezorganizate, lipsite de posibilitati materiale sau din centrele DGASPC ajung mai greu sau chiar deloc la un spectacol de teatru, le-am pregatit, impreuna cu Teatrul George Ciprian, doua spectacole gratuite, precum si la un atelier de creatie”, a mai spus Petre Emanoil Neagu.

In ziua de vineri, 3 iunie, Biblioteca Judeteana organizeaza pentru cei mici un atelier de benzi desenate, iar in zilele de 3 si 4 iunie, atat cei mici cat si cei mari sunt invitati sa se bucure de o parada miliara si demonstratii de lupte cu gladiatori sustinute de Garda Apulum.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*