Cadouri de la Consiliul Judetean Buzau pentru batranii din centrele de la Smeeni si Pogoanele

Totodata, voluntarii Crucii Rosii vor imparti maine cadouri copiilor dintr-un centru de plasament, iar politistii buzoieni deja au facut fericiti cateva zeci de batrani si persoane nevoiase.

 

neagu romanescu cadouri batrani (1)Spiritul Sarbatorilor Pascale se simte din ce in ce mai pregnant, pe langa aglomeratia specifica din piete, gasindu-se si oameni mai inimosi care se gandesc in aceasta perioada si la semenii lor cu care soarta nu a fost le fel de generoasa. Este vorba de batranii internati in centrele speciale din judet dar si de cei care traiesc singuri si lipsiti de ajutor, precum si de copiii aflati in centrele de plasament si familiile cu situatii materiale precare, pentru care umplerea unei mese de Paste cu toate cele de cuviinta presupune un efort material pe care nu si-l pot permite.

Astazi, cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Buzau, Cristi Romanescu si Petre Emanoil Neagu, cel care indeplineste si functia de presedinte interimar, le-au facut o bucurie batranilor internati in centrele de ingrijire a varstnicilor de la Smeeni si Pogoanele.

 

neagu romanescu cadouri batrani (4)Acestia s-au deplasat in cursul dupa-amiezei la cele doua camine de batrani si le-au impartit celor gazduiti aici circa 100 de pachete cu dulciuri, fructe, cozonac, zahar ulei si faina. La finalul vizitelor facute in mijlocul batranilor, Petre Emanoil Neagu a declarat ca „au fost momente foarte emotionante, mai ales acum, in Saptamana Patimilor, cand fiecare dintre noi ar trebui sa se gandeasca mai mult la aproapele lui, cand fiecare dintre noi ar trebui sa faca un gest, sa intinda o mana pentru cel aflat in suferinta”.  La fel de emotionat a fost si vicepresedintele Cristi Romanescu, care a precizat ca se bucura ca a putut face acest gerst pentru batrani, intrucat „multi dintre ei sunt singuri pe lume, nu mai au familie, si fiecare dintre noi poate face o bucurie acestor oameni, mai ales in aceasta perioada”. Tot in cursul zilei de ieri, alte 100 de pachete cu alimente au fost impartite de cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean si batranilor care fac parte din Consiliul Judetean al Persoanelor Varstnice.

 

cadouri politistiZilele trecute a fost si randul politistilor buzoieni sa faca un gest caritabil pentru persoanele defavorizate, acestia donand din proprie initiativa bani din care au cumparat alimente cu care au realizat 40 de pachete pe care le-au facut cadou unor familii cu situatii materiale precare si mai multor batrani singuri.

Nici copiii n-au fost uitati in aceasta perioada, urmand ca maine sa vina si randul lor la cadouri de Paste. De acest lucru se vor ocupa voluntarii din cadrul filialei Buzau a Crucii Rosii si angajatii magazinului Crrrefour din Piata Centrala. Acestia din urma s-au raliat unei actiuni desfasurate de Crucea Rosie si au donat sumele necesare pentru achizitionarea de dulciuri si alte alimente care vor fi oferite maine copiilor internati in Complexul de servicii comunitare numarul 3 din Buzau. Totodata, in cadrul programului Banca de Alimente, Crucea Rosie a mai impartit in aceste zile pachete cu alimente care au ajuns la cinci familii nevoiase din judet.Comentarii (4)

 1. OLTEANU RODICA ELENA spune:

  ASTAZI, IN JURUL OREI 10.00, NISTE COPII ANONIMI (elevii clasei a 2 a de la scoala generala nr.7 Buzau) au fost in vizita la acelasi azil de batrani de la SMEENI. Au adus cu ei un minunat program artistic si peste 50 de pachete cu diverse produse pentru batrani.dar au ,,uitat” sa aduca ceva… PRESA. CONCLUZIA:NU PENTRU BATRANI V-ATI DUS, CI PENTRU PUBLICITATE. Copii au reusit sa se trezeasca la ora 9.00, dvs ati venit la ora 12.00.

 2. Maria Cristina spune:

  Ma bucur pt. ei, dar Consiliul Județean ar trebui să dea și copiilor cu dizabilităti cadouri!!!

 3. Misela Mikaela spune:

  Consiliul Judetean ar trebui sa isi faca un obicei din asta… nu doar de Craciun si de Pasti…

 4. Elena Manea spune:

  Norocul dumnealor ca avem cateva Sarbatori importante pe an! Doar asa-si mai amintesc autoritatile de cei singuri, batrani si nevoiasi!

Adaugati un comentariu


 

*