Casa de Asigurari de Sanatate Buzau are un nou medic sef

26 octombrie 2012 | 2 comentarii |

Doctorita Florentina Murariu a ocupat functia ramasa vacanta in urma cu patru luni, cand dr. Nina Mihai s-a stins din viata din cauza unei boli necrutatoare.

 

Dr. Florentina Murariu

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Buzau are un nou medic-sef, in sfarsit, dupa patru luni in care aceasta functie a fost vacanta in urma tragicului deces al al medicului Nina Mihai, rapusa de o boala necrutatoare, iar institutia s-a confruntat cu o criza de medici fara precedent pentru activitatea de control de specialitate in teritoriu.

Incepand cu aceasta luna, dr. Stefania Florentina Murariu ocupa functia de medic-sef cu delegatie, pentru sase luni, urmand ca in momentul in care postul va fi scos la concurs sa participe la examen.

Ea a declarat in exclusivitate pentru Sanatatea Buzoiana ca a optat pentru noua functie pentru ca-i plac „provocarile” si „chiar daca functia de medic-sef al CJAS presupune existenta unei experiente deosebite, asa cum avea dr. Nina Mihai, si exista multe aspecte diferite de ceea ce am facut pana acum. Complexitatea activitatii si volumul de munca este mare, dar acest lucru inseamna o experienta pe care mi-am asumat s-o incerc si care cred ca merita incercata si acumulata”. Apreciaza ca va avea posibilitatea „de a colabora bine cu medicii din teritoriu, chiar daca este o perioada dificila, in care serviciile medicale si relatile contractuale trec printr-o serie de transformari”.

La randul sau, presedintele interimar al CJAS, Corneliu Vasilescu, apreciaza ca „Dr. Murariu are experienta in activitatea de control medical, asa ca este un castig pentru institutie sa avem un om care nu isi incepe activitatea de la zero”.

Dr. Florentina Murariu este medic primar in specialitatea medicina de familie si a lucrat in ultimii cinci ani ca inspector superior la Compartimentul Control in asistenta medicala a unitatilor sanitare cu paturi din cadrul Directiei de Sanatate Publica. Este casatorita cu medicul Romeo Murariu si impreuna au un copil.


Categorii: C.A.S., Eveniment

Comentarii (2)

  1. Salcutan Florica spune:

    Felicitari, putere de munca si rezultate cat mai bune in slujba sanatatii buzoienilor!

  2. ALINA spune:

    Un medic cu experinta care stie ce are de facut! Felicitari pentru noul post!
    Pacat de dr. Nina Mihai, de anii petrecuti la CJAS …. s-a stins din viata prea devreme.

Adaugati un comentariu


 

*