Clinica Laurus Medical din Buzău a împlinit 1 an. De anul viitor va oferi și servicii medicale decontate de CJAS

19 octombrie 2022 | 0 comentarii |

Peste 3.000 de pacienți au apelat la clinica buzoiană în primul an de activitate, în special pentru sevicii medicale minim invazive în proctologie, afecțiuni ale sistemului venos și gastroenterologie, dar și pentru cele din domeniile dermato-venerologie, chirurgie sau ORL.

 

În urmă cu un an, Laurus Medical, lider pe piața medicală din România în domeniul flebologiei și proctologiei, deschidea la Buzău cea de-a 10-a clinică prin care activează la nivel național, după cele din București, Bacău, Cluj-Napoca, Deva, Focșani, Galați, Pitești, Ploiești și Suceava.

La ceas aniversar, alături de reprezentanții clinicii au participat dr. Anca Petca, director general al rețelei Laurus, iar din partea Medicover România, care a preluat rețeaua Laurus în această vară, au participat la eveniment Florentina Cîrstina, director general și Raluca Vericeanu Ștefan, director operațiuni.

Au fost prezenți, de asemenea, reprezentanți ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate și medici buzoieni, cărora li s-au prezentat serviciile și tehnologiile de care dispune clinica privată buzoiană. Pe parcursul unui singur an, clinica Laurus din Buzău a evoluat atât prin diversificarea paletei de servicii, pentru a putea răspunde cât mai multor nevoi ale pacienților, cât mai ales prin calitatea serviciilor și a personalului medical, oferind servicii medicale minim-invazive de înaltă calitate.

 

Așa cum a subliniat astăzi, managerul zonal Marilena Trașcu, personalul clinicii „întâmpină cu competență și respect fiecare pacient, iar medici cu experiență națională și internațională oferă pacienților noștri servicii medico-chirurgicale, diagnostice și terapeutice în domeniile flebologie, proctologie și gastroenterologie, dar și în alte specialități medicale, precum dermato-venerologie, endocrinologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie vasculară și ORL, prin cele mai noi metode de tratament minim invaziv, cu ajutorul aparaturii de înaltă performanță de care dispunem”.

Mulțumind personalului medical pentru profesionalism, dedicare și loialitate, Marilena Trașcu a ținut să sublinieze că „ne exprimăm recunoștința pentru încrederea cu care pacienții noștri ne-au onorat în acest an și sperăm ca în continuare să demonstrăm că ne merităm poziția de lider de care Laurus Medical se bucură la nivel național și că pentru noi, interesul pacientului primează în tot ce facem”.

 

Peste 3.000 de pacienți au trecut pragul Laurus din Buzău, în primul an de funcționare, iar în ultimul timp, din ce în ce mai mulți buzoieni și chiar pacienți din județele limitrofe apelează la specialiștii clinicii.

Am venit la Buzău în urmă cu un an, pentru a veni în întâmpinarea pacienților buzoieni cu patologii în domeniul flebologiei și proctologiei, care se adresau clinicilor noastre din București, Focșani sau Ploiești, dar și pentru a întregi, cumva, arcul Carpatic,în jurul căruia sunt dispuse centrele Laurus Medical.În momentul actual avem aici 17 medici, dintre care șase sunt locali, iar 11 sunt din București sau Ploiești. Suntem în proces de recrutare de medici, asfel încât, în următoarele luni, vom fi capabili să acoperim întreg programul centrului, de 12 ore pe zi. Ne-am străduit să promovăm și să oferim servicii minim invazive moderne, iar recent am introdus și terapia prin laser. Sper ca prin serviciile pe care le oferim și care ne străduim să fie de cea mai bună calitate, ne-am adus contribuția la ridicarea nivelului de sănătate a pacienților, nu numai din orașul Buzău, ci din întregul județ”, a afirmat dr. Anca Petca, director general Laurus.

 

Cu același prilej, dr. Anca Petca a dat o veste bună pacienților buzoieni:De anul viitor vom intra și în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate pe anumite servicii medicale, așa că vom putea ajuta și pacienții care dispun de mai puține resurse financiare și nu-și permit să acceseze servicii medicale private la costuri integrale”, a spus medicul chirurg, care a fost aprobat tacit și de conducerea CJAS Buzău, prezentă la eveniment.

Vreau să subliniez că la Buzău am găsit o deschidere extraordinară la ofialitățile locale, care apreciază serviciile noastre și ne-au oferit sprijin. Asta dovedește că le pasă de sănătatea locuitorilor acestui oraș și a județului și că își doresc, la fel ca și noi, să vină în sprijinul oamenilor, să-i ajute să prevină anumite boli și complicațiile pe care acstea le pot da, să-i scape de suferință. Împreună cu Medicover, avem acum posibilitatea de a le oferi acces și la alte servicii medicale de cea mai bună calitate”, a completat dr. Anca Petca.

 

Clinicile Laurus Medical oferă servicii medicale în flebologie, proctologie, gastroenterologie, endocrinologie, ORL, dermato-venerologie, urologie, obstetrică-ginecologie, caridologie, chirurgie etc. „Tehnologiile inovatoare, minim-invazive, de care dispunem, precum laserul endovenos cu fascicul radial de 360 grade pentru tratamentul hemoroizilor și al varicelor, tehnologia UGFS (scleroterapie ghidată ultrasonic), terapia bazată pe rezonanță magnetică MBST (unică în România), permit tratarea unui spectru larg de afecţiuni ale sistemului venos, afecţiuni cardiovasculare, gastrice, endocrine, dermatologice, cu acurateţe şi rate ridicate de succes. Pacienții noștri beneficiază de multiple facilități medicale și de experiența unor medici cu pregătire de nivel european, la care s-au adăugat expertiza medicală și de bussines ale Medicover. Astfel, pacienții noștri beneficiază de servicii medicale integrate de cea mai bună calitate, dar și educație medicală, prevenție și consiliere, oferite cu profesionalism și empatie. Unirea eforturilor noastre cu cele ale Medicovert înseamnă beneficii semnificative pentru pacienţi”, a mai spus dr. Anca Petca.

 

La aniversarea unui an de activitate a Laurus Medical Buzău, Florinela Cîrstina – CEO Medicover România a subliniat că „Medicover este singura companie privată de servicii medicale din România cu experiență internațională, iar în cei peste 27 de ani de activitate ne-am dezvoltat organic și prin achiziții, astfel că, la ora actuală, avem o rețea extinsă de clinici și spitale sub brandurile Medicover și Pelican, din care fac parte și centrele medicale Phoenix, Iowemed, Mediplus și Laurus Medical. În același timp suntem parteneri ai Synevo, liderul pieței de servicii  de diagnostic de laborator din România. Pot spune că Laurus Medical completează în mod fericit perspectiva mutidisciplinară a Medicover, prin excelenta evoluție atestată în domeniul proctologiei și flebologiei, venind în sprijinul pacienților cu supraspecializare în domeniu și cu tehnologii inovatoare. Misiunea noastră este de a îmbunătăţi și de a menține sănătatea și bunăstarea clienților noștri, având grijă de sănătatea pacienților la locul potrivit, la momentul potrivit, cu rezultatul corect și în cel mai eficient mod”, a subliniat la rândul său, dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

 

* Laurus Medical s-a lansat pe piața medicală românească de nișă în 2006, cu servicii de proctologie, fiind de fapt continuatoarea Proctomed, înființată în 2003. Primul centru a fost deschis în București, iar în timp, clinicile s-au înmulțit, paleta de servicii s-a diversificat, iar din 2013 s-au introdus și internările de zi. La ora actuală, rețeaua deține 10 clinici, deținute în București, Bacău, Buzău, Cluj Napoca, Deva, Focșani, Galați, Pitești, Ploiești, și Suceava, și se află în topul operatorilor privați de sănătate.

Pacienții clinicilor Laurus Medical au acces la tratamente revoluționare pentru hemoroizi și varice, dar pot beneficia și de terapia bazată pe rezonanță magnetică nucleară de rotație MBST – unică în România, folosită în tratarea afecțiunilor articulare și osoase, care răspunde nevoilor pacienților de ameliorare a durerii și a riscului de fractură, îmbunătățindu-le astfel calitatea vieții.

Rețeaua Laurus a finalizat 2021 cu afaceri de 7,3 milioane euro, în creştere cu 35% faţă de 2020, când a avut o cifră de afaceri de peste 5,4 milioane de euro.

Laurus Medical Buzău funcționează pe Bd. Stadionului, nr. 7, (langă Spitalul Județean de Urgență), în aceeași clădire cu Centrul de Dializă, având program de luni până vineri, între orele 8.00-20.00, iar sâmbăta între 8.00-14.00. Programările se pot face telefonic, la numărul 0371.478.888.

 

* Grupul Medicover, cu sediul central în Suedia, a pornit ca o afacere de familie în 1995 și a ajuns astăzi unul dintre cei mai importanți furnizori privați de sănătate din Europa, cu venituri anuale de 1,4 mld. EUR, fiind listat la Bursa de valori din Stockholm. Este furnizor specializat de servicii de diagnosticare şi asistenţă medicală, format din divizia de servicii medicale, sub brandul Medicover, cu o rețea extinsă de clinici, spitale, și divizia de servicii de diagnostic, din care fac parte laboratoarele Synevo. Dispune de o reţea de 39 de spitale, 133 centre medicale, 31 centre de fertilitate, 72 cabinete stomatologice, 99 de laboratoare și are peste 3.118 clinici medicale partenere, în special în Europa Centrală și de Est și în India.

Pe piaţa din România, Medicover acționează printr-o reţea de 4 spitale multidisciplinare în București, Cluj, Oradea și Craiova, 41 de clinici, 30 de cabinete on-site,  133 centre medicale, 184 de centre de recoltare și laboratoare Synevo și 180 de clinici partenere la nivel național. Portofoliul Medicover România include servicii medicale de prevenție, asigurări medicale, asistență medicală de specialitate și spitalizare.

 

Galerie foto:

 


Adaugati un comentariu


 

*