Concurență mare pe două posturi de infirmieră la Spitalul Săpoca

22 noiembrie 2018 | 0 comentarii |

Nu mai puțin de 11 dosare au fost admise pentru concursul care va avea loc în perioada 26 noiembrie-5 decembrie.

 

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca organizează, în data de 26 noiembrie, concurs pentru ocuparea a două postuti vacante de infirmieră debutantă, pe perioadă nedeterminată, câte unul pentru secțiile de Psihiatrie acuți Săpoca și Nifon.

În urma selecției dosarelor, 11 candidate au fost admise pentru a participa la concurs (7 pentru postul din secția Psihiatrie I-acuți Săpca, respectiv, 6 pentru postul din secția Psihiatrie IV-acuți Nifon).

Acestea vor susține proba scrisă a examenului, luni, 26 noiembrie, la sediul unității medicale. Candidatele care vor obține punctaj de promovare (minim 50 de puncte) vor putea participa la proba practică a concursului, care se va susține în ziua de 29 noiembrie, tot la sediul unității medicale.

 

Odată promovate cele două probe, candidatele rămase în cursă vor susține în fața comsiei de examinare interviul, care va avea loc pe data de 5 decembrie, iar rezultatele vor fi afișate cel mai tîrziu în ziua lucrătoare imediat următoare.

Punctajul final, rezultat prin calcularea mediei aritmetice a puntajelor obținute la fiecare dintre cele trei probe de concurs, va stabili câștigătoarele, locul vacant pentru care au concurat urmând a fi ocupat de candidatele cu cea mai mare medie finală.

După fiecare probă de concurs, candidatele nemulțumite  vor avea posibilitatea de a contesta punctajul cu care a fost notată, în cel mult o zi lucrătoare după afișarea rezultatelor, iar comisia de soluționare a contestațiilor va decide, tot în maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor, dacă persoanele contestatare au fost sau nu nedreptățite.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*