Conferințe live pentru femeile din Buzău, cu Dan Puric și Lavinia Bădeanu

28 februarie 2024 | 0 comentarii |

Consiliul Județean Buzău, împreună cu Teatrul „George Ciprian”, organizează, în luna martie, două conferințe live dedicate Femeilor și Mamelor din județul Buzău, în semn de admirație, respect și recunoștință față de rolul acestora în familie și în societate.

 

Ca în fiecare an, Consiliul Județean (CJ) Buzău celebrează Luna Femeii cu solemnitate, amintind cu respect și apreciere valorile feminine ce trebuie întotdeauna prețuite – maternitatea, eleganța, devotamentul, grija față de copii și familie, răbdarea, spiritul de sacrificiu și dragostea necondiționată.

Pentru toate acestea și pentru multe altele, doamnele și domnișoarele din județul Buzău sunt invitate să primească un binemeritat cadou – două spectacole live cu un concept unic, reunite sub denumirea «Pentru tine, Femeie și Mamă»”, în cadrul căruia vor fi organizate, în zilele de 5 și 12 martie, două conferințe live dedicate femeilor din județ, în semn de admirație, respect și recunoștință față de rolul acestora în familie și în societate.

 

Evenimentele îl vor avea ca invitat pe Dan Puric, căruia i se va alătura pe scenă Lavinia Bădeanu, în calitate de mamă și strateg în comunicare.

„Din fericire, de-a lungul timpului, societatea a evoluat foarte mult, iar rolul esențial al femeii, ca element central al comunității, dar și al familiei, primește recunoaștere universală. An de an am dedicat diferite evenimente doamnelor, dar anul acesta am pregătit un cadou cu totul și cu totul special – două conferințe live care să fie hrană spirituală pentru mame, dar și pentru toate doamnele și domnișoarele. Vor fi dezbateri despre familie, despre iubire și despre cum reușesc femeile să definească societatea viitoare prin educația pe care o oferă copiilor și prin rolul lor activ în orice domeniu al vieții profesionale”, a transmis președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

 

Cu tematici complementare și valențe cultural-educative, conferințele vor avea loc pe 5 Martie, de la ora 19:00 – „Despre Iubire” și pe 12 Martie, tot de la ora 19:00 „Despre Familie și Educația Copiilor”, în sala de spectacole a Teatrului „George Ciprian”, transmite Biroul de presă al CJ Buzău.

Prima conferință aduce în fața publicului un omagiu Femeilor și Mamelor, din perspectiva multifațetată  a Iubirii – iubire de mamă, iubire de soție, iubire de familie, iubire de Dumnezeu. Vor fi subliniate tehnicile și tacticile de comunicare utilizate la nivel mondial pentru descurajarea și devalorizarea Iubirii în sens divin și tradițional, în timp ce cea de-a doua conferință va aduce în discuție rolul familiei, diferențele dintre familia tradițională și familia modernă, și impactul noilor tendințe asupra societății. Vor fi devoalate mecanismele utilizate în strategia globală de comunicare dedicată copiilor și adolescenților, pentru a trage un semnal de alarmă, acolo unde se impune”, promit organizatorii.

 

Invitatul special al evenimentelor, Dan Puric – actor, eseist, autor și regizor de teatru, va urca pe scenă alături de Lavinia Bădeanu – specialist în relații publice și strateg în comunicare cu peste două decenii de activitate, într-o formulă unică, fără precedent pe scenele din România.

Accesul la cele două conferințe live este gratuit, în limita locurilor disponibile. Invitațiile la eveniment, oferite de Consiliul Județean Buzău, se obțin direct de pe site-ul Teatrului George Ciprian, accesând linkul: https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php?month=3&year=2024. Acestea vor fi prezentate la sosire, fie în format electronic, pe telefon, fie printate pe suport de hârtie.

La finalul ambelor conferințe vor avea loc sesiuni de autografe, prezentări de carte și ședinte foto cu participanții.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*