Consilierii judeteni buzoieni au aprobat rectificari bugetare ale unitatilor de invatamant special

11 decembrie 2014 | 0 comentarii |

Pe final de an, bani in plus vor primi DGASPC si alte institutiil locale pentru persoanele cu nevoi speciale.

 

Consiliul Judetean buzauConsiliul Judetean Buzau s-a intrunit in aceasta dupa-amiaza in sedinta extraordinara, pentru a supune la vot o noua rectificare a bugetului propriu al judetului, precum si cateva proiecte privind rectificarea bugetelor unur institutii de asistenta sociala sau destinate persoanelor cu nevoie speciale.

Toate cele 7 proiecte de hotarari aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, iar rectificarile respective urmeaza a fi operate in zilele urmatoate. Ca urmare a votului pozitiv al consilierilor, bugetul DGASPC Buzau a fost majorat cu 915.000 de lei, bani ce vor fi alocati platii drepturilor cuvenite persoanelor cu handicap.

Totodata, bugetul Centrului Scolar de Educatie incluziva Ramnicu Sarat, a fost rectificat cu suma de 452.000 de lei, suma ce va fi destinata cheltuielilor de personal. Rectificari au fost aduse si bugetelor Centrului Scolar de Educatie Incluziva Buzau, Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiente Auditive, Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Buzau si Liceului Special pentru Deficienti de Vedere. Cele cinci unitati de invatamant special au primit in total 1,7 milioane de lei, sumele primite urmand a fi alocate cheltuielilor de personal, mai exact platii salariilor angajatilor.

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*