Ședință extraordinară la CJ Buzău, pentru adoptarea unei noi rectificări bugetare

12 septembrie 2018 | 0 comentarii |

Consilierii județeni se vor întruni mâine dimineață, începând cu ora 9.00, pe ordinea de zi a ședinței aflându-se șase proiecte care vor fi supuse la vot.

 

Mâine dimineață va avea loc o nouă ședință extraordinară a Consiliului Județean Buzău, având incluse pe ordinea de zi șase proiecte care trebuie cât mai curând să fie supuse la vot, neputând fi amânate până la ședința ordinară, care va avea loc spre sfârșitul lunii. Este vorba, în principal, de proiecte privind rectificări bugetare, atât la bugetul propriu al județului cât și la bugetul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău și cel al celor două licee speciale pentru elevii cu deficiențe de vedere și cei cu deficiențe de auz.

Totodată, va fi supus la vot și proiectul primei rectificări a bugetului Bibliotecii Județene Vasile Voiculescu, instituție al cărui sediu principal care va intra în curând într-un amplu proces de reabilitare, care se va încheia în luna februarie a anului 2022.

Nu în ultimul rând, consilierii județeni urmează să își dea acordul și pentru participarea Consiliului Județean, în calitate de coorganizator, la festivalul Toamna Buzoiană și Festivalul Cârnaților de Pleșcoi, evenimente care vor avea loc în perioada 19-23 septembrie, respectiv 6-7 octombrie.

 

Lista completă a proiectelor de hotărâri care vor fi supuse la vor în ședința extraordinară de mâine dimineață este următoarea:

1.Hotărâre privind rectificarea a VII-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2018;

2.Hotărâre privind rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Defciențe Auditive Buzău;

3.Hotărâre privind rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Buzău;

4.Hotărâre privind rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Bibliotecii județene ”V. Voiculescu” Buzău;

5.Hotărâre privind rectificarea a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău;

6.Participarea Consiliului Județean Buzău în calitate de coorganizator al evenimentelor ”Toamna Buzoiană” și ”Festivalul Cârnaților de Pleșcoi”.

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*