Consiliul Județean Buzău se întrunește în ședință extraordinară

Ședința va avea loc mâine după-amiază, având pe ordinea de zi trei proiecte care necesită aprobare urgentă, pentru a putea fi demarate lucrările de reabilitare a două drumuri din județ.

 

Mâine după-amiază, cu începere de la ora 13.00, va avea loc o nouă ședință extraordinară a Consiliului Județean Buzău, ședință care va avea pe ordinea de zi trei proiecte care au nevoie urgent de votul consilierilor, pentru ca administrația locală să poată demara demersurile în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea a două drumuri județene. Este vorba de DJ 203H, pe porțiunea cuprinsă între Buda și limita cu județul Vrancea, și DJ 203K, pe segmentul cuprins între Mărăcineni și Podu Muncii.

Demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare a celor două drumuri constituie o prioritate pentru Consiliul Județean, și din această cauză, cele trei proiecte au fost incluse pe ordinea de zi în ședință extraordinară, supunerea lor la vot în sedința ordinară de la sfârșitul lunii, însemnând o intârziere de mai bine de două săptămâni.

 

Dacă în cazul DJ 203H, lucrările de reabilitare și modernizare vor fi realizate cu fonduri proprii de la bugetul local, pentru lucrările de la DJ 203K, autoritățile județene doresc să obțină o nouă finanțare europeană prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Proiectele de hotărâre care vor fi supuse aprobării în ședința extraordinară din data de 11.07.2018 sunt următoarele:

  1. Trecerea bunului imobil – Canton Buda, aparținând drumului  DJ 203H din proprietate publică în proprietatea județului Buzău;
  2. Modificarea poziției nr. 19 din Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al județului Buzău;
  3. Aprobarea promovării de către Unitatea Administrativ – Teritorială – județul Buzău prin Consiliul Județean Buzău a proiectului „Modernizare DJ 203K, km. 38+000-75+000, Mărăcineni – Podu Muncii, județul Buzău.


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*