Digitalizarea medicinei și orașul viitorului, teme importante dezbătute la summit-urile Virtualized 2022

22 noiembrie 2022 | 0 comentarii |

Noua serie de evenimente Virtualized, primul concept de expo-conferințe B2B din România, va avea loc exclusiv online și au drept scop informarea și educarea mediului de business.

 

Specialiștii și profesioniștii din domeniile IT, sănătate, pharma, sustenabilitate, green energy, smart city sunt invitați să participe la două conferințe online organizate în premieră în România, eHealth Summit – Enhancing Life, Excelling in Digital Care și Sustainability Summit – High-Tech Sustainability in our DNA, în zilele de 23 și 24 noiembrie. La această ediție, atât speakerii cât și audiența sunt internaționale. Printre țările participante se numără România, Italia, Germania, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Norvegia, Portugalia, Spania, Lituania, Turcia, Indonezia, Grecia, Ucraina sau Arabia Saudită.

Asemenea unui eveniment offline, expo – conferințele Virtualized cuprind: conferințe online susținute de către experți internaționali, panel-uri unde profesioniști de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează; pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul public, din platforma MyConnector.

 

Miercuri, 23 noiembrie, între orele 11:00 – 17:00, are loc eHealth Summit – Enhancing Life, Excelling in Care, în cadrul căreia se face o radiografie completă a ecosistemului global de sănătate, aducând în prim plan tehnologia ca element ce revoluționează medicina sub toate aspectele sale, de la diagnosticare și medicina preventivă, la relația dintre medic și pacient și până la sănătatea publică, în general.

Summit-ul se adresează profesioniștilor din industria medicală și farmaceutică, celor a căror activitate este legată de producția și distribuția de dispozitive medicale, precum și amatorilor de dispozitive de evaluare a stării de sănătate. 

„De la subiecți la co-creatori: implicarea cu succes a pacienților în dezvoltarea de soluții eHealth” este tema dezvoltată de dr. Christine Jacob, Lector și Cercetător în domeniul sănătății la Universitatea de Științe Aplicate și Arte Northwestern Switzerland FHNW și Steve Bourke, Fondator și CEO la PersonalPulse GmbH. 

Jens Koegler, Healthcare Industry Director EMEA, VMware va prezenta „Viitorul Sănătății a fost ieri”, iar dr. Ligia Kornowska, Președinte al Consiliului, Data Lake va face o incursiune în „AI în Sănătate: schimbări cruciale”.  

Care este rolul tehnologiei în domeniul sănătății publice?” va încerca să explice dr. Jhonatan Bringas Dimitriades, Educator și Consilier în Digital Health, Fondator și CEO Lapsi Health, iar despre „Viitorul diagnosticării: Asistență medicală personalizată și preventivă în Europa” va conferenția dr. Aiden Hannah, Research Analyst, Deloitte UK Centre for Health Solutions.

 

Joi, 24 noiembrie, tot între orele 11:00 – 17:00, are loc Sustainability Summit: High-Tech Sustainability in our DNA.

Chiar dacă este încă la început în România, domeniul sustenabilității are o mare importanță atât pentru dezvoltarea economiei cât și pentru a asigura un viitor umanității în sine. Plecând de la această premisă, summit-ul reunește printre cei mai buni specialiști internaționali, pentru a dezbate împreună modalitățile de a transforma afacerile într-unele sustenabile și a rămâne profitabile totodată. În același timp, Sustainability Summit va prezenta o perspectivă a orașului viitorului, un oraș verde, sustenabil, realizat cu ajutorul tehnologiei, transmit organizatorii.  

Evenimentul se adresează directorilor generali, antreprenorilor, managerilor de produs, oamenilor de marketing, pasionați de tehnologie și sustenabilitate.

Pe agendă regăsim teme precum „Digitalizarea – salvator curat sau dușman murdar?, susținută de Jacek Hutyra, Climate Officer, Orange Polonia, „Parteneriate inovatoare și tehnologie durabilă: legăturile dintre tehnologie și facilitarea virtuală pentru ODD” dr. Paola Fiore, Fondator & Director ETICAMBIENTE, „Drumul spre orașe liniare” – Joaquim Alvarez, Head of digital cognitive construction, NEOM, Plasticul nu crește pe copaci, dar ar putea” Max Mohammadi, Co-Fondator, Co-founder, CTO & Președinte, PlaticFri, „Situația sustenabilității și ce se va întâmpla în viitor?” Erik Solheim sau „Formele multiple ale impactului tehnologiei informației și a comunicării asupra mediului înconjurător” – Pernilla Bergmark, Cercetător principal, Ericsson. 

 

Ediția de toamnă Virtualized, primul concept de expo-conferințe B2B din România, desfășurate exclusiv în mediul online, are drept scop informarea și educarea mediului internațional de afaceri. Accesul este gratuit și se face prin înscrierea pe platforma oficială https://www.virtualized.ro/.

Partenerul principal al evenimentelor Virtualized, organizate de Universum Expo, este certSIGN, cel mai important producător și dezvoltator de soluții criptografice din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS. 

În cadrul evenimentelor, certSIGN prezintă o serie de soluții proiectate special pentru necesitățile specifice mediului de business și pentru facilitarea relațiilor cu instituțiile publice, având o contribuție esențială la trasformarea digitală a acestora. 

* Participarea este gratuită, cu înregistrare pe www.virtualized.ro. La expo-conferințele Virtualized doritorii trebuie să se înscrie cu informațiile de business (e-mail de companie/ telefon/ job title). Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții.

 


Adaugati un comentariu


 

*