Două reprezentații cu „Gașca Zurli”, cadoul Consiliului Județean pentru copii, de 1 Iunie

17 mai 2019 | 0 comentarii |

Cererea foarte mare de invitații pentru spectacolul oferit de trupa Zurli pe 30 Mai, la Buzău, a determinat administrația județeană să organizeze două spectacole de care să se poată bucura toți copiii.

 

Consiliul Județean, în calitate de organizator al „Buzău Fest, a decis ca trupa „Gașca Zurli” să susțină două reprezentații la Buzău, în cadrul festivalului, în loc de una, așa cum era programat inițial.

Decizia a venit ca urmare a cererii foarte mare pentru invitațiile care permit intrarea gratuită la spectacol, distribuite vineri, la sediul instituției, Sala Sporturilor neavând capacitatea de a primi sutele de buzoieni care au dorit să participe la spectacol împreună cu copiii lor.

La Consiliul Județean au venit buzoieni din tot județul, iar cozile formate au ajuns până pe scările instituției. În acest context, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a decis că niciunul dintre copiii care așteptau cu nerăbdare spectacolul oferit de ziua lor, să nu fie dezamăgit.

 

În consecință, administrația locală a dublat numărul de bilete, iar Gașca Zurli va oferi încă o reprezentație, în aceeași zi. „Cererea de invitații a fost neașteptat de mare, din tot județul. Pentru că este un cadou oferit copiilor de 1 Iunie, și pentru a nu exista nemulțumiri sau dezamăgiri le copiilor care până acum nu au reușit, din diverse motive, să se bucure de un spectacol al Găștii Zurli, am decis să organizăm a doua reprezentație, în aceeași zi”, a declarat președintele Consiliului Județean.

Pentru ca la concert să poată ajunge cât mai mulți copii, organizatorii au decis ca invitațiile să fie valabile doar pentru un părinte sau bunic dintr-o familie. Invitații au primit copii din tot județul, inclusiv cei aflați în sistemul de protecție socială. Primăriile care au solicitat mai multe invitații vor pune la dispoziția copiilor microbuzele școlare, iar câte un profesor sau educator îi vor însoți.

Spectacolele vor avea loc joi, 30 mai, la orele 14.00, respectiv, 17.00.

 


Adaugati un comentariu


 

*