Impactul sănătății mintale asupra sănătății organismului – care este rolul unui psihoterapeut aici?

22 octombrie 2020 | 0 comentarii |

Daniel Ivan, psihoterapeut din București, este o persoană ce readuce la viață legătura dintre sănătatea mintală și cea a organismului. Datorită studiilor urmate și a anilor îndelungați în care a profesat continuu, Daniel Ivan se bucură de popularitate atât în rândul bucureștenilor, cât și a celorlați români, prin intermediul terapiei online pe care o propune.

Pare că nu există o legătură mai strânsă decât cea dintre minte și corp. Întreg organismul uman este construit după principiul echilibrului, echilibru fără de care toate funcțiile corpului sunt date peste cap. De aici și până la a vă îmbolnăvi nu mai este decât un pas, un pas ce nu se recomandă a fi făcut.

Daniel Ivan, cu site-ul oficial de prezentare danielivan.ro, propune psihoterapia ce metodă eficientă de recondiționare a acestui echilibru.

 

Cum poate recondiționa un psihoterapeut echilibrul dintre minte și corp?

Este deja bine cunoscut faptul că mintea este cea care coordonează totul, cea aflată cu mult peste puterea noastră de a înțelege. Toate gândurile, obsesiile și obiceiurile coordonate de minte capătă o formă fizică după un anumit interval de timp. De exemplu, gândurile obsesive asupra problemelor pot atrage în cele din urmă și mai multe probleme. Problemele înseamnă griji în plus, sănătatea neglijată, deci dezechilibru total între minte și corp.

Un psihoterapeut din București sau din oricare alt colț al țării trebuie să fie capabil să vă ajute să reconstruiți echilibrul dintre corp și minte.

Daniel Ivan face acest lucru în cadru fiecărei sesiuni de psihoterapie, fie ea fizică sau în mediul online. Până la urmă acesta este și scopul psihoterapiei.

 

Rezolvarea problemelor poate fi mai vizibilă decât ați putea crede!

Atunci când gândurile nu au un curs lin, nu sunt armonizate, cu atât mai greu este să găsiți o rezolvare pentru problemele cu care vă confruntați; este nevoie doar de un psihoterapeut pentru ca totul să revină la normal. Acesta va privi totul obiectiv, va înțelege în totalitate neliniștile din spatele problemelor voastre și vă va îndruma astfel încât rezolvarea lor să fie una rapidă.

Un psihoterapeut bun în București poate vedea cu o mai mare ușurință rezolvările din spatele problemelor. Vizitele la psihoterapeut nu ar trebui trecute cu vederea. Ori de câte ori lucrurile nu merg tocmai roz, un psihoterapeut este aici să vă ajute. Daniel Ivan poate lua cu ușurință locul unui prieten, a unui confident ce are mereu vorbele la el și implicit rezolvările la probleme.

 

Psihoterapia online – o alternativă excelentă!

Daniel Ivan prestează ale sale servicii și în mediul online. Așadar, cei interesați pot beneficia de consultanță specializată prin intermediul online-ului. Poate că totul se va desfășura cu o mai mare ușurință în acest fel. Poate va veți fi cu mult mai relaxați atunci când vă aflați în intimitatea casei și îi împărtășiți psihoterapeutului problemele cu care vă confruntați, pentru a găsi împreună rezolvarea optimă.

Bucureștenii îl găsesc pe psihoterapetul Daniel Ivan la Piața Victoriei – Șoseaua Nicolae Titulescu, nr.1, bl. A7, sc. 2, et.1, apt. 31, interfon 31, sector 1. Pentru cei din celelalte colțuri ale țării, alternativa online este o recomandare. Mai multe detalii direct pe site sau la numărul de telefon 0761 600 020.

 

Advertorial e-advertising.co

 


Adaugati un comentariu


 

*