Jeni Pharm angajează un farmacist și asistenți de farmacie

17 februarie 2020 | 0 comentarii |

Totodată, farmacia buzoiană oferă posibilitate de practică elevilor din anul III ai școlilor postliceale – profil farmacie.

 

Farmacia Jeni Pharm din Buzău dorește să-și completeze echipa cu un farmacist și asistenți de farmacie. Unitatea farmaceutică, cu sediul în centrul municipiului, strada Ana Ipătescu, nr. 2 (în spatele primăriei municipiului Buzău), oferă oportunitatea de angajare unui farmacist dornic de a face parte dintr-o echipă „dinamică, formată din profesioniști. În echipa noastră există șansa de a profesa într-un climat prietenos, confortabil și modern, pentru că ne place să credem că suntem ca o familie. În același timp asigurăm servicii farmaceutice de calitate, activitatea noastră fiind centrată pe pacient, asigurând educația farmaceutică și consilierea acestuia, astfel încât să utilizeze eficient, rațional și în siguranță produsele achiziționate. Nu în ultimul rând, farmaciștii noștri se bucură de apreciere și sunt susținuți în procesul de perfecționare continuă și ascensiune profesională”, explică farm. Jeni Simache, menționândnd că pentru dedicarea și profesionalismul de care dă dovadă, personalul farmaciei pe care o conduce este răsplătit pe măsură.

Farmacistul specialist sau rezident în ultimul an interesat să facă parte din echipă poate solicita detalii la sediul Jeni Pharm din Buzău, str. Ana Ipătescu, nr. 2, sau la telefon 0238.715.262.

 

Farmacist Jeni Simache

Totodată, Jeni Pharm oferă posibilități de angajare absolvenților de școală sanitară postliceală – profil farmacie, dar și posibilități de practică elevilor din anii terminali ai acestor școli. Până la fârșitul lunii februarie, cei care doresc să facă parte din echipa Jeni Pharm își pot depune CV-ul și o scrisoare de intenție la sediul farmaciei din str. Ana Ipătescu sau prin pe e-mail jenipharm@gmail.com.

Farm Jeni Simache spune că „asistentul de farmacie are un rol important în echipă, este necesar să dețină un bagaj complex de cunoștințe profesionale, să maneifeste empatie și multă răbdare față de pacienți. Respectând principiile eticii profesionale și umane, pacientul va outea fi consiliat astfel încât să utilizeze corect medicamentele pe care le solicită. Este important, de asemenea, să conștientizăm faptul că lucrând într-o farmacie înseamnă a avea o şansă extraordinară de a ne ajuta semenii aflați în nevoie cât și de a obține satisfacţii profesionale și sociale personale”, menționând că experiența, abilitățile de comunicare, empatia și o eventuală recomandare pot constitui un avantaj pentru asistenții de farmacie care vor participa la interviul de angajare. Relații suplimentare se pot obține la tel: 0238.715.262.

 


Adaugati un comentariu


 

*