Oportunități de angajare pentru farmaciști și asistenți de farmacie buzoieni

29 ianuarie 2020 | 0 comentarii |

Farmacia Jeni Pharm oferă un post de farmacist și unul de asistent de farmacie, iar CV-urile se pot depune la sediul unității din strada Ana Ipătescu.

 

O nouă oportunitate de angajare pentru farmaciștii și asistenții de farmacie din Buzău oferă Farmacia Jeni Pharm, care își completează echipa cu un farmacist și un asistent de farmacie. Cei care doresc să facă parte dintr-o echipă unită de profesioniști, să lucreze într-un mediu plăcut și prietenos în care își pot dezvolta cariera, sunt așteptați la sediul central al farmaciei, din Strada Ana Ipătescu, nr. 2, din Buzău (în spatele Primăriei).

Avem o echipă frumoasă, unită, dinamică, formată din profesioniști. Dorim să creștem, atât numeric cât și calitativ. A fi farmacist sau asistent de farmacie înseamnă mai mult decât a fi capabil să vinzi medicamente, suplimente nutritive sau produse de îngrijire. Asigurarea unor servicii farmaceutice de calitate presupune competență în eliberarea medicamentelor și a altor produse medicale, dar și capacitatea de a asigura educația farmaceutică și consilierea pacientului, astfel încât acesta să utilizeze eficient, rațional și în siguranță produsele achiziționate. Foarte importante, în această profesie frumoasă și nobilă sunt și calitățile umane”, explică farm. Jeni Simache subliniind că, pentru toate aceste calități, răsplata va fi pe măsură.

CV-urile profesionale, însoțite de scrisoarea de intenție se pot depune la sediul Jeni Pharm din Buzău, Str. Ana Ipătescu, nr. 2, sau pe e-mail jenipharm@gmail.com, până pe data de 15 februarie. Experiența, abilitățile de comunicare, empatia și o eventuală recomandare pot constitui un avantaj pentru cei care vor participa la interviul de angajare. Relații suplimentare se pot obține la tel: 0238.715.262.

 

Farmacist Jeni Simache

Coordonatorul Jeni Pharm mai spune că fiecare serviciu furnizat de o farmacie trebuie să fie adecvat, clar definit şi explicat pacienților interesați, pe înțelesul fiecăruia. „A fi farmacist sau asistent de farmacie înseamnă, pe lângă deținerea unui bagaj larg de cunoștințe profesionale, empatie și multă răbdare față de pacienți, respectând principiile eticii profesionale și umane. Informarea pacienților are o importanță deosebită în utilizarea corectă a medicamentelor. Lipsa de informații sau o înțelegere incorectă a acestora pot duce la eşecul unui tratament. Consilierea şi informarea pacienților asupra modului de utilizare a medicamentelor trebuie să se realizeze într-o manieră blândă, dar sigură şi eficace, clară şi uşor de înțeles. Este important, de asemenea, să conștientizăm că a lucra într-o farmacie înseamnă o şansă extraordinară de a lucra atât în beneficiul semenilor cât și pentru satisfacţia proprie, prin siguranţa că eforturile tale contează atâu la nivel individual cât și social, pentru că farmacistul și asistentul dintr-o farmacie comunitară sunt profesioniștii din sănătate cei mai accesibili pacienților”, punctează farmacist Jeni Simache.

 


Categorii: Actual, Farmacii, Jobs, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*