Medicover a inaugurat o noua clinica in Bucuresti

30 mai 2017 | 0 comentarii |

Investitia se ridica la o jumatate de milion de euro, iar noua clinica ofera acces la peste 20 de specialitati medicale.

 

Compania de servicii medicale private Medicover a anuntat, la inceputul acestei saptamani, inaugurarea unei noi clinici multidisciplinare deschise in Capitala. Noua clinica este amplasata in Cladirea B din Oregon Park – Soseaua Pipera, o zona in care isi au birourile mai multe companii multinationale si ocupa o suprafata de 700mp.

Potrivit conducerii Medicover, noua clinica se adreseaza in mod special angajatilor care lucreaza in zona de nord a Capitalei, dar si locuitorilor din aceasta zona, oferind acces la o gama diversificata de servicii medicale. Astfel, oferta noii clinici care si-a deschi portile ieri, include peste 20 de specialitati medicale, carora li se adauga o gama completa de teste si programe de screening, precum si departamente pentru Medicina Muncii, Nutritie si Wellness.

Pentru a deschide clinica din Oregon Park, Medicover a investit o jumatate de milion de euro, suma necesara atat pentru amenajarea spatiului, cat si pentru achizitionarea de echipamente de ultima generatie.

 

Adrian Peake

Printre specializarile medicale puse la dispozitie pacientilor de noua clinica se numara Medicina Generala, Medicina Interna, Cardiologie, O.R.L., Obstetrica si Ginecologie, Dermatologie si Psihologie, iar echipa medicala este constituita din peste peste 40 de medici, psihologi, asistenti medicali si personal auxiliar, urmand sa se extinda in perioada urmatoare.

In urma finalizarii acestei investitii, Medicover detine 11 clinici in Capitala, care constituie reteaua principala a operatorului privat.

In paralel cu dezvoltarea acestei retele, compania urmareste si extinderea la nivel regional. Adrian Peake, directorul general al Medicover a declarat, cu ocazia inaugurarii, ca exista cerere atat din partea pacientilor locali, cat si din partea comunitatii de business. „Anul trecut ne-am concentrat pe extinderea retelei noastre in Romania, astfel ca am deschis doua clinici noi, am achizitionat o a treia, si am relocat si extins alte doua unitati. Anul acesta, pe langa extinderea la nivel regional, continuam sa ne dezvoltam reteaua principala din Bucuresti, pentru a raspunde cererii semnificative din partea pacientilor locali si comunitatii de business”, a declarat acesta.

 

Compania Medicover este prezenta de 21 de ani pe piata serviciilor medicale private din Romania, dispunand in prezent de o retea de 20 de clinici proprii, in Bucuresti si in Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati si Pitesti.

Celor 20 de clinici li se adauga si Spitalul Generalist Medicover, care dispune de servicii de ambulator si spitalizare de zi precum si specialitati medicale si chirurgicale, cum ar fi Chirurgie Generala, Chirurgie Bariatrica, Chirurgie Ginecologica, Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Plastica, Maternitate, Medicina Materno-Fetala, Neonatologie si Pediatrie.

Cu ocazia inaugurarii clinicii din Oregon Park directorul general al companiei a mai declarat ca „prin cele 11 unitati prezente acum in Bucuresti si serviciul de asigurari de sanatate pentru clientii corporate, complementare abonamentelor medicale pe care le oferim, suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru: sa facem serviciile medicale de calitate usor accesibile pentru toti romanii”.

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*