Medicul Claudia Ciupitu, din nou la sefia Colegiului Medicilor Dentisti

7 decembrie 2015 | 3 comentarii |

Desi a anuntat ca nu mai doreste sa fie presedinte, a primit cel mai mare numar de voturi, urmata de colegii sai Eugen Chihaia, Cornelia Scolari, Madalina Grigore si Andaluzia Moise. 

 

Comisia Electorala Locala

Comisia Electorala Locala

Alegerile pentru desemnarea unei noi conduceri a Colegiului Medicilor Dentisti la Buzau, pentru mandatul 2015-2019 s-a finalizat, iar in cursul zilei de astazi se asteapta validarea din partea Comisiei Electorale Centrale. Urmeaza ca miercuri, 9 decembrie, sa aiba loc prima sedinta a noului Consiliu Judetean al Colegiului Medicilor Dentisti (CMDJ) din Buzau si atribuirea noilor functii in Biroul Executiv, dupa cum ne-a declarat dr. Stefania Gheorghe, presedintele Comisiei Electorale Locale.

Turul II al alegerilor s-a desfasurat, ca si Turul I, fara incidente, desi la urne s-au prezentat, asa cum era de asteptat, cu vreo 20 de votanti mai putin. Asteptam validarea noilor reprezentanti in Consiliul Judetean si Adunarea Generala, iar miercuri ne vom intalni pentru desemnarea noului Birou Executiv. Potrivit voturilor valabil exprimate, din noua conducere vor face parte cam aceiasi medici care au reprezentat organizatia profesionala judeteana si in mandatul anterior, cu mici exceptii. Cel mai mare numar de voturi a avut dr. Claudia Ciupitu, urmata de dr. Eugen Chihaia, dr. Cornelia Scolari, dr. Madalina Grigore si dr. Andaluzia Moise. Pentru ca intre timp legea s-a modificat si exista posibilitatea ca cei care au ocupat functii de conducere in Colegiu doua mandate consecutiv, sa aiba in continuare dreptul sa faca parte din conducere, probabil tot dr. Claudia Ciupitu va fi presedinte CMDJ”, a precizat dr. Stefania Gheorghe, presedintele Comisiei Electorale Locale.

 

Dr. Claudia Ciupitu

Dr. Claudia Ciupitu

Contactata de reporterii SanatateaBuzoiana.ro, dr. Claudia Ciupitu spune ca se simte onorata ca, din nou, colegii i-au acordat incredere, iar asta o determina sa se simta obligata si, probabil, va accepta sa conduca organizatia profesionala pentru inca un mandat.

Daca in urma votului, colegii mei au aratat ca vor sa-i reprezint in continuare, nu pot decat sa ma simt onorata, dar si obligata moral sa le rasplatesc aceasta incredere. Inca ma mai gandesc, dar, probabil, daca si colegii din noul Consiliu vor dori acelasi lucru, voi accepta functia de presedinte pentru inca un mandat. Asa cum am spus si la sfarsitul mandatului anterior, cred ca atat ca presedinte al CMD Buzau cat si ca membru in Consiliul National, am reusit sa duc la indeplinire principalele obiective cu care colegii m-au mandatat, iar asta, probabil, a constituit principalul motiv pentru care mi-au acordat din nou votul lor de incredere”, si-a explicat noua decizie, dr. Ciupitu.

Dupa sedinta de miercuri si desemnarea noului Birou Executiv, respectiv, atribuirea functiilor in  acesta, Comisia Electorala Locala isi va inceta activitatea.

 Comentarii (3)

  1. Eleonora Lazaroiu spune:

    Imi place, felicitari!

  2. Coca Minoiu spune:

    Felicitari pentru o Doamna foarte activa si draguta !

  3. Moise Florina spune:

    Felicitari.

Adaugati un comentariu


 

*