Mihaela Populeanu, noul director de îngrijiri al Spitalului Săpoca

19 septembrie 2019 | 0 comentarii |

Aceasta a promovat examenul cu 92 de puncte din 100 posibile și face parte, începând de astăzi, din echipa managerială a unității medicale.

 

Concursul pentru postul de director de îngrijiri al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță (SPMS) Săpoca a fost promovat cu media 9,20 de către asistena medicală principală Mihaela Populeanu, care ieri a susținut examenul scris, proiectul de specialitate și interviul.

Ec. Laurențiu Vlad, directorul financiar-contabil al unității medicale, consideră că „este îmbucurător faptul că deși a fost un singur candidat și ar fi putut promova examenul chiar și cu o medie de 70 de puncte, doamna Populeanu a demonstrat că este un profesionist bine pregătit, astfel că după cele trei probe de examen a obținut, din partea comisiei de examinare,  92 de puncte. Îmi exprim speranța că împreună vom face echipă bună, că vom avea o colaborare strânsă și mai ales eficientă, atât pe linie medicală cât și administrativă și financiară, că va avea capacitatea de a gestiona cu responsabilitate activitatea personalului mediu sanitar pe care-l va avea în subordine,  astfel încât să contribuim, împreună, la bunul mers al activității spitalului și să asigurăm îngrijiri de calitate, pacienților”.

 

Mihaela Populeanu este asistent medical principal și profesează în spitalul Săpoca de câțiva ani, după o experiență de 20 de ani în Spitalul Orășenesc Nehoiu, unde a fost asistent șef de secție.

A avut o prestație foarte bună, a dovedit că este foarte bine pregătită, un profesionist, care își dorește să contribuie la bunul mers al activității spitalului”, a declarat președintele OAMGMAMR Buzău, Elena Comănescu, observator din partea organizației profesionale care reprezintă asistenții medicali din județ.

La fel de plăcut surprins se declară și liderul local al Sanitas, Ștefan Mihai, care spune că a apreciat-o „pentru elocința cu care și-a prezentat proiectul” și a felicitat-o că și-a asumat „această responsabilitate”.

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca este unul dintre cele 4 spitale de psihiatrie și pentru măsuri de siguranță din țară și funcționează în subordinea Ministerului Sănătății, asigurând servicii medicale preventive, curative și de recuperare de pshiatrie generală și neurologie pentru adulți și copii, precum și de psihiatrie judiciară pentru adulți.

Unitatea medicală are 830 paturi, distribuite în 11 secții, localizate în Săpoca, Ojasca, Nifon și Buzău.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*