OAMGMAMR Buzău se mută în casă nouă

3 aprilie 2019 | 3 comentarii |

Filiala locală a organizației profesionale a asistenților medicali va funcționa, începând din 11 aprilie, în sediul de pe strada Bistriței, nr. 30-32.

 

Elena Comanescu

Asistenții medicali și moașele din județul Buzău vor se vor putea adresa organizației profesionale pentru avizele de liberă practică și pentru alte demersuri privind interesele breslei din care fac parte, la o altă adresă decât cea cu care s-au obișnuit.

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Mediali (OAMGMAMR) Buzău își mută sediul de pe strada Mesteacănului nr. 6, pe strada Bistriței, nr. 30-32, în apropierea Centrului Militar Județean.

Decizia de-și muta activitatea în noua locație a fost luată pentru „a oferi colegilor noștri condiții mai bune de a fi în permanentă legătură cu noi și de a avea acces la serviciile pe care le oferim. Era destul de greu pentru unii colegi mai în vârstă sau pentru cei cu probleme de sănătate, să urce scările din vechiul sediu și mulți ne cereau să găsim un alt spațiu în care să ne desfășurăm activitatea. Deocamdată nu ne-am permis achiziționarea unui sediu propriu, dar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor lor, am găsit să închiriem clădirea din strada Bistriței, unde vom fi găsiți peste mai puțin de două săptămâni. Până în 11 aprilie vom muta întregul mobilier, logistica și arhiva, așa că începând cu 5 aprilie nu vom mai avea activitate cu publicul și nici telefonul și faxul nu vor mai fi disponibile”, a precizat președinta OAMGMAMR Buzău, Elena Comănescu.

 

În aceste zile, așadar, activitatea organizației profesionale cu publicul va fi întreruptă, pentru mutarea mobilierului și logisticii în noul sediu. În aceste condiții, asistenții medicali sunt rugați de conducerea OAMGMAMR să înțeleagă imposibilitatea de a colabora timp de câteva zile, necesare pentru mutare, și să-și amâne problemele legate de colaborarea cu organizația profesională, până după 11 aprilie, când va fi inaugurat noul sediu.

Noul spațiu este generos și ușor accesibil pentru oricare dintre colegii care vor avea nevoie să vină la sediul OAMGMAMR. În plus, noua adresă este aproape de centrul orașului dar și de gară, astfel că le va fi mult mai ușor, atât colegilor din oraș cât și din județ să ni se adreseze. De asemenea, vom avea la dispoziție săli de conferină, în care vom putea organiza ședințe și alte întâlniri profesionale, examenele de grad, cursuri și alte manifestări științifice, nu vom mai fi nevoiți să închiriem spații de la alte instituții”, a mai spus președinta OAMGMAMR.

 


Categorii: Actual, Organizatii, Stiri

Comentarii (3)

  1. neamtu ion marius spune:

    Un nr.telefon ?

  2. Cosmin spune:

    Daca tot s-au marit cotizatiile (prin marirea salariilor) si si-au permis un nou sediu, poate mai angajeaza personal, schimba sau macar sa ii motiveze mai bine pe cei existenti, ca sa se reduca timpii de asteptare la avizare.

Adaugati un comentariu


 

*