Ordinul Asistentilor are o noua sefa

18 mai 2012 | 0 comentarii |

Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Buzau are un nou  presedinte. Este vorba despre Elena (Nuti) Comanescu, vicepresedinta a „puterii profesionale” a asistentilor medicali in urma alegerilor de acum doi ani, asistent medical principal la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta. Ea a preluat prerogativele presedintelui OAMGMAMR in urma deciziei colegilor din Comitetul de coordonare al Ordinului, dupa ce presedinta aleasa, Claudia Stefan, care a tinut fraiele Colegiului asistentilor buzoieni de la infiintare pana acum, a anuntat ca se retrage, din motive personale.

Claudia Stefan spune ca a luat aceasta decizie „destul de greu, avand in vedere ca am muncit mult, impreuna cu colegii, ca sa aducem Ordinul la standardele la care se afla astazi”, dar considera ca era necesar, „pentru ca nu-mi mai ramanea suficient timp pentru Scoala Postliceala Sanitara „Florentina Mosora” pe care a infiintat-o in urma cu trei ani si se simtea responsabila fata de elevii cu care a pornit la drum.

Am considerat ca la Ordin sunt, cel putin acum, suficienti oameni care sa se ocupe de problemele asistentilor medicali si moaselor din Buzau. Este o echipa cu care eu am colaborat foarte bine, fiecare dintre ei stie ce are de facut, iar Nuti Comanescu a fost, cel putin in ultimul timp, omul care a invatat toata <bucataria> Ordinului. In plus, este o asistenta medicala cu experienta, respectata de colegi, si sunt convinsa ca nu va intampina probleme. La nevoie, voi da si eu o mana de ajutor, dar nu mai puteam face fata responsabilitatilor de la Ordin, si celor de coordonator al Scolii”, a declarat Claudia Stefan, la predarea stafetei.

La randul ei, Elena Comanescu promite ca nu va lasa stacheta jos si va face tot ce ii sta in putinta „pentru ca lucrurile sa mearga in continuare cum trebuie”. Avand in vedere ca este vorba despre un interimat de forta majora, pana la toamna OAMGMAMR va trebui sa organizeze alegeri pentru o noua conducere la nivel Judetean. Nuti Comanescu a evitat sa confirme sau sa infirme intrarea in cursa pentru alegerile noii structuri de conducere.

 


Adaugati un comentariu


 

*