Premii pentru miniti sanatoase si stralucite

18 decembrie 2015 | 0 comentarii |

Consiliul Judetean Buzau a rasplatit cu premii in bani 29 de elevi olimpici si 24 de profesori care s-au ocupat de pregatirea lor pentru a ajunge la performanta si a face cinste scolilor din care provin si judetului.

 

premii olimpici CJAvem copii destepti si frumosi. Avem dascali minunati. In ciuda greutatilor cu care se confrunta in aceasta perioada societatea romanesca, in general, si scoala, in special, inca se mai face performanta. Chiar si la Buzau, un oras de provincie, dar cu o importanta traditie in educatie si cultura.

Zeci de premii se obtin inca la olimpiadele si concursurile scolare nationale si internationale, dovada ca inca avem speranta ca scoala romanesca ramane competitiva, in ciuda unor previziuni si aprecieri negative ale unora care… nu au prea multa carte in „bagajul lor”.

Respectand traditia pe care a instituit-o de cativa ani incoace, Consiliul Judetean Buzau a premiat si anul acesta performanta. 29 de olimpici nationali sau internationali si 24 de dascali care s-au ocupat de pregatirea loc au fost rasplatiti cu premii a caror valoare s-a situat intre 250 si 600 de lei (in functie de performanta), o floare, o diploma si recunostinta noastra, a comunitatii.

 

premii olimpiciPresedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, impreuna cu vicepresedintele Adrian Petre, alaturi de inspectorul scolar general adjunct i-au felicitat pe cei care „ne fac sa fim mandri si sa ne simtim onorati. Am avut astazi posibilitatea sa intalnesc varfurile inteligentei buzoiene care, ne demonstreaza inca o data, ca munca, ambitia si perseverenta duc la rezultate frumoase, demne de admiratie si respect. Stiu ca in spatele acestor rezultate sunt mii de ore de studiu si sacrificii pe care nu oricine este dispus sa le faca. Sunt fericit ca astazi pot strange mana atator copii si profesori care ne dau motive sa fim mandri si sa speram ca cel putin o parte dintre aceste minti luminate se vor intoarce acasa, contribuind la modernizarea si progresul acestui judet. Odata cu un premiu simbolic si o strangere de mana le doresc tuturor sanatate, mult succes in viata si, in pragul Sarbatorilor Craciunului si Anului Nou le spun La Multi Ani!”, a declarat presedintele CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu.

In anul scolar 2014-2015 au fost obtinute, la nivelul judetului Buzau, un premiu II si doua mentiuni la olimpiadele internationale si 38 de premii I, II si III si mentiuni la olimpiadele nationale.


Adaugati un comentariu


 

*