Ramona Ștefan, reconfirmată în funcția de președinte al Asociației Furnizorilor de Produse Medicale

22 februarie 2023 | 0 comentarii |

Adunarea Generală a Asociației a ales noul Consiliu Director format din cinci membri cu drepturi depline și doi membri supleanți. 

 

Noul Consiliu Director al Asociației Furnizorilor de Produse Medicale (AFPM) pentru perioada 2023-2024 a fost ales în cadrul Adunării Generale (AG) care a avut loc în data de 16 februarie. În urma votului exprimat de membrii AG ai Asociației, Ramona Ștefan, CEO Hematrom, a fost reconfirmată în funcția de președinte.

În noul Consiliu Director au mai fost aleși doi vicepreședinți – Lavinia Bughiu (Johnson&Johnson MedTech) și Marian Sandu (Centrul de Excelență în Medicina de laborator și patologie – Medcenter), un secretar general – Doru Iftimi (Stryker România) și un trezorier – Aida Petrescu (Medicarom Group), iar ca membri supleanți au fost desemnați Georgiana Levivier (Boston Scientific) și Răzvan Istrate (Top Diagnostics).

Noua echipă va continua misiunea AFPM, de a se poziționa ca o voce unitară a dispozitivelor medicale și IVD (in vitro diagnostics) militând pentru funcționarea transparentă a pieței, pe principii de liberă concurență, în mod etic și responsabil și va continua sӑ colaboreze cu autoritӑţile romȃne, precum şi cu cele europene şi internationale (prin intermediul organizaţiei europene MedTech Europe).

 

Ramona Stefan -AFPM

Apreciind întreaga implicare a Consiliului Director care tocmai şi-a încheiat mandatul, Ramona Ștefan le-a mulțumit membrilor Asociației pentru încrederea oferită în continuare. „Îmi doresc ca în noul mandat să întărim parteneriatul cu decidenții din sănătate, oferind expertiza membrilor noștri în domeniul dispozitivelor medicale și IVD (in vitro diagnostics), urmărind dezideratul comun de a îmbunătăți calitatea asistenței medicale din România. Sunt ferm convinsă că împreună putem realiza proiecte importante pentru pacienți și că vom sprijini domeniul de sănătate și industria de dispozitive medicale în evoluția sa”, a declarat preşedintele AFPM.

Înființată în anul 2001, Asociația Furnizorilor de Produse Medicale (AFPM) reunește 38 de companii membre – producători, importatori, distribuitori, reprezentanțe ale marilor companii internaționale specializate în tehnologii, echipamente și consumabile medicale.

 


Adaugati un comentariu


 

*