„Sănătatea pe primul loc”, la cel mai mare târg educațional din sud-Estul Europei

8 martie 2021 | 0 comentarii |

Evenimentul dedicat tinerilor care se pregătesc să urmeze o facultate va avea loc peste o lună, fiind vorba de cea de-a treia ediție care se va desfășura on-line.

 

The Romanian International University Fair (RIUF) este un eveniment cu o tradiție de 16 ani, timp în care s-a impus ca cel mai mare eveniment educaţional din Sud-Estul Europei dedicat tinerilor care vor să se înscrie la o facultate. Până acum, la cele 27 de ediții, peste 250.000 de elevi şi de studenţi au aflat toate informaţiile necesare pentru admiterea la universităţi din Europa, Asia şi America de Nord, iar numărul acestora urmează să crească peste o lună, când va fi organizată o nouă ediție a târgului. Având în vedere contextul epidemiologic, deviza acestei noi ediții va fi „Sănătatea pe primul loc”, astfel că, pentru a treia oară, târgul educațional se va desfășura on-line, pentru a se evita riscul răspândirii SARS-Cov-2.

Vor participa reprezentanţii a peste 60 universităţi din 13 ţări, printre care şi Marea Britanie, Olanda, Germania, Belgia sau România. În data de 8 aprilie, la care va avea loc ediția a 28-a a târgului, vizitatorii vor putea discuta direct cu reprezentații universităților prin video-call, chat sau vor putea descărca gratuit resurse pentru a afla informaţii despre peste 6.000 programe de studiu de licenţă, masterat şi doctorat, din peste 20 de domenii de studiu precum Business, IT & Computer Science, Drept, Medicină, Asistenţă Medicală, Management, Arte şi Design, Management, Marketing și PR.

 

Târgul va fi deschis în ziua de 8 aprilie, între orele 12.00 și 18.00, ocazie cu care cei care caută informaţii despre studiul în România şi în străinătate vor putea afla toate răspunsurile legate de procesul de admitere, taxe de şcolarizare, burse, surse de finanţare, viaţa în campus, suportul pe care îl au pentru a-şi maximiza şansele de admitere. La eveniment și-au confirmat participarea universități de prestigiu cum ar fi University of Sussex – locul 160 la nivel mondial, Coventry University, University of Essex, KU Leuven – locul 45 la nivel mondial, University of Groningen – locul 80 la nivel mondial şi EICAR, The International Film & TV School, Paris. Studiul în străinătate este accesibil şi pentru cei care au o medie de admitere peste 7,5 la examenul de bacalaureat. Astfel, câteva universităţi care şi-au anunţat prezenţa şi au media de pornire pentru admitere de 7,5 sunt HAN University of Applied Sciences, Falmouth University, Breda University of Applied Sciences, Buckinghamshire New University, Bangor University, University of Roehampton, University of Greenwich, dar şi universităţile de top mai sus menţionate.

 


Categorii: Actual, Comunitate, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*