Saptamana viitoare incep examenele pentru posturile de medici la SJU Buzau

Unitatea medicala a scos la concurs luna trecuta 21 de posturi de medici, pentru care nu s-au inscris decat 8 candidati, dintre care cinci vor concura singuri pe loc.

 

spitalul judetean buzauSpitalul Judetean Buzau a anuntat ca au fost fixate datele la care vor avea loc primele examene pentru ocuparea posturilor vacante de medici si farmacisti pe care unitatea medicala le-a scos la concurs luna trecuta, in incercarea de a-si completa schema de personal si de a mai diminua astfel criza de specialisti cu care se confrunta. Astfel, primii candidati vor intra in focul examenelor spre sfarsitul saptamanii viitoare, dupa Paste, concursurile pentru patru dintre posturile de medici pentru care s-au inscris pretendenti urmand sa aiba loc joi, 20 aprilie si vineri, 21 aprilie. Patru din cei opt candidati care s-au aratat interesati de un post in cadrul spitalului buzoian vor sustine examenele saptamana viitoare, fiind oarecum scutiti de emotii, pentru ca vor concura singuri pe loc, fiind astfel necesar doar sa obtina un punctaj de promovare.

Joi, 20 aprilie sunt programate trei examene in timp ce vineri va mai avea loc un concurs, urmand ca datele examenelor pentru celelalte posturi de medici si cele de farmacisti, sa fie anuntate in perioada urmatoare.

 

medic-examenAstfel, pe 20 aprilie au fost programate examenele pentru postul de medic specialist in urologie la Sectia de Urologie, precum si pentru cele de medic primar si medic specialist in ortopedie si traumatologie, in sectia de specialitate a Spitalului Judetean, in timp ce vineri, 21 aprilie, va avea loc concursul pentru postul de medic specialist la Sectia de Pediatrie.  Pentru postul vacant de la Sectia de Urologie, singurul candidat va fi medicul specialist Valentin Marius Nita. In acelasi timp, pentru postul de specialist la Sectia Ortopedie si Taumatologie va concura medicul Dan Gabriel Mihai, iar pentru postul de medic primar in cadrul aceleiasi sectii, dr. Sergiu Danilescu. Totodata, pentru postul de la Sectia de Pediatrie va candida medicul primar Ancuta Elena Bogdan.

Examenul de joi pentru postul de la Urologie va avea loc incepand cu ora 10.00, iar cel pentru sectia de Ortopedie si Traumatologie, va incepe la ora 11.00, totate cele trei concursuri avand loc la sediul Spitalului Judetean.

 

farmacie-controlTot la sediul aceliasi unitati medicale va avea loc si examenul de vineri, pentru postul de medic specialist pediatru, cu incepere de la ora 10.00. In sectiile respective a fost scos la concurs cate un post, pentru care s-a incrris cate un singur candidat asa ca doar o pregatire extrem de slaba ar putea face ca vreunul din cei patru medici sa nu obtina postul dorit.

In perioada urmatoare vor fi anuntate si datele examenelor pentru ocuparea postului de chirurg la Sectia Chirurgie Generala si a celui de medic primar la sectia de Obstetrica Ginecologie, precum si pentru posturile de farmacist primar la farmacia spitalului si cel de farmacist la Serviciul de Medicina Legala.

Pentru postul de la Chirurgie va candida singur pe loc medicul primar Vitalie Morosan, in timp ce pentru cel de la Obstetrica Ginecologie vor concura medicii Liviu Ojog, Cristina Gabriela Parjolea si Mihail Popescu, in acest caz fiind vorba de o concurenta de trei candidati pe loc.

Cea mai mare concurenta va fi insa la examenul pentru postul de farmacist la Serviciul de Medicina Legala, post pentru care s-au inscris la concurs nu mai putin de cinci candidati. Este vorba de farmacistii Luminita Mihalcea, Aura NegoitaDaniela Monalisa Postolache, Nicoleta Prisada si Adriana Elena Reghina, in timp ce pentru postul de farmacist primar la farmacia spitalului va candida farmacistul Claudia Chiricioiu.


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*