Sefia DSP Buzau, din nou la concurs

14 aprilie 2016 | 0 comentarii |

Inscrierea se poate face timp de 20 de zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, iar prima proba de examen va avea loc in data de 12 mai.

 

Daniela Dumitru

Daniela Dumitru

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a anuntat ca se va organiza concurs de recrutare pentru ocuparea functiilor publice de conducere vacante de director executiv al Directiilor de Sanatate Publica (DSP), pentru judetele in care acest post nu s-a ocupat la examenul anterior sau pentru care nu au existat candidati.  Astfel, sefia DSP-urilor din Alba, Arad, Bacau, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Galati, Ialomita, Olt, Satu -Mare, Suceava, Timis si municipiului Bucuresti sunt scoase la concursul care se va organiza incepand cu 12 mai 2016.

Dosarele de inscriere la concurs se pot depune in termen de 20 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial, la sediul ANFP, institutie care a si postat anuntul, pe site-ul propriu, in data de 7 aprilie.

Proba scrisa va avea loc pe 12 mai 2016, incepand cu ora 10.00, la sediul Agentiei, din Bucuresti, iar cei care vor fi declarati promovati vor putea participa, ulterior, la proba interviului, in cadrul careia vor sustine si proiectul de management cu care se vor inscrie in concurs.

 La Buzau, functia de director al DSP Brasov este ocupata interimar, din aprilie 2014, de catre ec. Daniela Dumitru, dupa ce fostul director, dr. Viorica Mihalascu, a demisionat pentru a pleca director medical la Spitalul Sapoca.

In ianuarie, cand s-a mai organizat concurs pentru ocuparea posturilor vacante din DSP-uri nu s-a inscris niciun candidat pentru Buzau.

 

Medici DSP Buzau

Medici DSP Buzau

Pentru postul de director executiv al DSP, candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.

Ei trebuie sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta; studii de masterat sau postuniversitare absolvite in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice si vechime de minim 3 ani in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice.

Pentru a fi admisi in concurs, cadidatii trebuie sa aiba depus si aprobat, in prealabil, un dosar ca va cuprinde: copia actului de identitate; formularul de inscriere; copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari; copia carnetului de munca sau, dupa caz, adeverinta care atesta vechimea in munca si, dupa caz, in specialitate; cazierul judiciar (acesta poate fi inlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere, cu obligatia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului pe parcursul desfasurarii concursului, dar nu mai tarziu de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat admis in urma selectiei dosarelor, sub sanctiunea neemiterii actului administrativ de numire); adeverinta care atesta starea de sanatate corespunzatoare; declaratia pe propria raspundere sau adeverinta care sa ateste ca nu a desfasurat activitati de politie politica.

 


Categorii: Actual

Adaugati un comentariu


 

*