SJU Buzau a afisat rezultatele la proba scrisa pentru asistente si infirmiere

Candidatii admisi urmeaza sa sustina proba de interviu in data de 3 mai, dupa care vor fi anuntate rezultatele finale. 

 

examen asistentiPe site-ul Spitalului Judetean Buzau au fost afisate rezultatele obtinute de canditatii care au sustinut, pe 26 aprilie, probele scrise pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical si mosa, ramase neocupate in urma concursului din luna februarie.

Primul care a trecut cu bine de cele doua probe de examen a fost inginerul Constantin Babiuc, admis cu media 8,50 pentru ocuparea postului de inginer electroenergetic, pentru noua Maternitate.

Pentru posturile de asistenti medicali debutanti, dintre cei 96 de candidati inscrisi, doar 92 s-au prezentat la proba scrisa si 59 au fost declarati admisi, reusind sa obtina baremul minim de 50 de puncte. Cel mai bun rezultat l-a obtinut Valentina Zaplaic, notata cu 92 de puncte, in timp ce ultimii doi candidati de pe lista admisilor au obtinut 50 de puncte. Cea mai slaba notare a fost de doar 17 puncte, la mare distanta de penultimul clasat, care a obtinut 29 de puncte.

Pentru postul vacant de asistent medical principal igiena, la proba scrisa s-a prezentat un singur candidat, Alina Marilena Chitu, care s-a calificat fara probleme pentru proba de interviu, obtinand maximul de puncte, 100.

 

asistente spitalTot pe 26 aprilie s-a sustinut proba scrisa si pentru concursul de ocupare a unui post vacant de asistent debutant la Serviciul de Medicina Legala, pentru care s-au inscris 7 candidati. Dintre acestia, doar doi au reusit sa se califice dupa proba scrisa, obtinand mai mult de 50 de puncte. Este vorba despre Denisa Caia Hoanas, prima pe lista, cu 78 de puncte, si de Silvia Ignatescu, cu 60 de puncte. Ceilalti cinci candidati nu au reusit sa obtina punctajul minim, asa ca cele doua candidate au ramas in cursa, iar decisiva va fi proba interviului.

Pentru postul vacant de moasa principala, singura candidata care a sustinut proba scrisa a fost Anca Maria Belu, care a fost declarata admisa, obtinand o notare de 86 de puncte. Toti candidatii declarati admisi in urma probei scrise urmeaza sa sustina proba de interviu pe data de 3 mai.

 

concurs asistenti-119La probele scrise pentru ocuparea unor posturi infirmiera debutanta au trecut de proba scrisa 10 candidate, cel mai mare punctaj fiind obtinut de Petruta Voicu – 72 de puncte.

La examenul scris pentru ocuparea posturilor de ingrijitoare au promovat 52 de concurente care se vor bate la interviu pentru ocuparea unuia dintre cele 18 posturi scoase la concurs. Cel mai mare punctaj a fost obtinut de Carmen Daniela Saru – 76 de puncte, iar 50 de puncte (minim posibil pentru a promova la interviu) au obtinut trei dintre candidate.

In ceea ce priveste postul de agent DDD, care la examenul trecut a fost de netrecut pentru candidatii care au sustinut examen, de aceasta data s-au calificat pentru interviu trei candidati, dar si de aceasta data punctajele sunt foarte mici, respectiv, doi concurenti au obtinut 52 de puncte, iar al treilea, 58 (din 100 posibile).

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*