Sapte candidati la posturile de asistenti medicali pentru SJU Buzau au obtinut punctaj maxim la interviu

Sase dintre ei au candidat pentru debutanti, iar unul pentru principal. Candidatii declarati admisi in urma afisarii rezultatelor finale trebuie sa se prezinte maine la spital, pentru a-si primi repartitia pe posturile pe care vor fi angajati.

 

asistente spitalSpitalul Judetean de Urgenta Buzau a afisat listele cu rezultatele finale ale concursurilor de angajare adresate asistentilor medicali debutanti si asistentilor medicalei principali care vor fi angajati in zilele urmatoare, pe sectiile unitatii medicale.

Au fost scoase la concurs 43 de posturi repartizate in sectiile spitalului, majoritatea dintre acestea adresandu-se asistentilor medicali debutanti. Mai exact, candidatii au concurat pentru 38 de posturi de asistenti medicali debutanti, alte cinci posturi fiind adresate asistentilor medicali cu grad principal.

Desi initial, la concursul pentru posturile de asistenti medicali debutanti s-au incris 219 candidati, doar 96 dintre ei au reusit sa se califice dupa proba scrisa, astfel ca la proba de interviu s-au luptat ceva mai mult de doi candidati pe un loc. Spre deosebire de proba scrisa, la interviu s-au obtinut chiar si punctaje maxime, sase dintre candidati fiind notati cu 100 de puncte. Au fost insa „trasi in jos” de punctajul mai slab obtinut la proba scrisa, astfel ca niciunul dintre ei nu s-a aflat in capul listei, dar toti au fost admisi.

 

examen asistenteCel mai bun punctaj general l-a obtinut Maria Balan, notata cu 92 de puncte la proba scrisa si cu 97 de puncte la interviu, care a avut astfel un punctaj final de 94,5. La polul opus, ultima candidata admisa pe lista a obtinut punctajul general de 73,5, fiind slavata de  proba interviului, la care a fost notata cu 90 de puncte, dupa ce la scris obtinuse doar 57 de puncte. Diferenta intre ultimul admis si primul respins a fost de doar 0,5 puncte, in timp ce ultimii doi candidati, aflati „la coada listei”, au fost notati cu cate 50 de puncte.

Contestatiile depuse de candidati, atat in urma probei scrise cat si in urma interviului, nu au modificat cu nimic in bine situatia celor in cauza, ba chiar intr-un caz au ingreunat-o, un candidat fiind notat cu 43 de puncte la proba scrisa, dupa ce contestase notarea initiala de 47 de puncte.

 

spital buzauTot astazi s-au afisat si rezultatele finale ale concursului pentru cele cinci posturi de asistenti medicali principali. Pentru aceste posturi s-au inscris la concurs 18 candidati, insa numarul lor s-a redus la 13, dupa ce cinci dintre ei nu au promovat proba scrisa.

A urmat proba de interviu, pe care toti cei 13 candidati ramasi in cursa au reusit sa o promoveze, unul dintre ei chiar cu punctajul maxim. Au fost declarati admisi primii cinci concurenti, care au obtinut cele mai bune punctaje generale, acestia putandu-se considera de acum angajati ai spitalului.

Cel mai bun punctaj l-a obtinut Claudia Fulgeanu, notata cu 95 de puncte la proba scrisa si 100 de puncte la interviu, obtinand astfel un punctaj final de 97,5. Ultimul candidat admis a obtinut un punctaj final de 89,5 si, spre deosebire de asistentii medicali debutanti unde diferenta intre ultimul admis si primul respins a fost facuta de 50 de sutimi, primul respins s-a aflat la o diferenta de 9,5 puncte.

Toti candidatii declarati admisi trebuie sa se prezinte maine la ora 9.00 la sediul SJU Buzau pentru a-si primi repartitiile pe posturi, care se vor face ordinea descrescatoare a punctajelor finale.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*