Spitalul Judetean Buzau a inceput sesiunea de toamna a concursurilor de angajare pentru medici

14 septembrie 2016 | 0 comentarii |

Zilele acestea au loc examenele pe care le sustin candidatii inscrisi pe locurile scoase la concurs in vara, iar unitatea medicala a anuntat noi examene pentru alte 12 posturi vacante de medici.

 

concurs asistenti-119Spitalul Judetean Buzau a demarat o noua campanie in incercarea de a-si completa schema de personal, anuntand organizarea unei noi serii de concursuri pentru ocuparea a 12 posturi de medici. In paralel cu inscrierea pentru aceste concursuri, in aceasta perioada sustin examenele si cei sase candidati care s-au inscris in sesiunea din vara pentru unul din cele 19 posturi de medici scoase la concurs atunci. Este vorba de medicul pediatru Madalina Stanciu Balaban, medicul  neonatolog Georgiana Tanase, rezident in ultimul an, chirurgul Alex Razvan Serban, neurologul Maria Gabriela Juncu, carora li se alatura cardiologii Irina Patranescu si Ioan Adrian Raducan, rezident in ultimul an, unii dintre ei sustinand deja examenele in fata comisiilor din care au facut parte si cadre universitare, ceilalti urmand sa dea concurs zilele acestea.

Managerul spitalului, Caludiu Damian, a confirmat ca cei care au sustinut examenele pana acum au fost admisi, insa lista finala cu rezultatele urmeaza a fi publicata peste cateva zile, dupa ce se vor finaliza toate probele.

 

spital buzauTotodata, unitatea medicala a anuntat ca a inceput o noua perioada de inscrieri, pentru o alta sesiune de concursuri de angajare, ce urmeaza sa se desfasoare incepand de luna viitoare. Acestea vizeaza ocuparea a inca 12 posturi vacante de medic, in specialitatile deficitare. Ca de obicei, cele mai multe posturi scoase la concurs sunt pentru sectia UPU – SMURD, care se confrunta cu o acuta lipsa de personal, chiar daca in vara aici au mai fost angajati doi medici, tot in urma unui concurs similar. Astfel, la sectia respectiva sunt scoase din nou la concurs trei posturi de medici specializati in medicina de urgenta. Acestora li se adauga un post de medic specializat pe Medicina Interna si un altul pe Gastroenterologie pentru compartimentul de gastroenterologie al Sectiei de Medicina Interna, un post de pediatru la sectia de Pediatrie, un specialist O.R.L. la sectia de profil, un oncolog la Cabinetul de Oncologie Medicala, un specialist in Recuperare, medicina fizica si balneologie, un radiolog la Laboratorul de radiologie si imagistica medicala si un medic infectionist pentru Cabinetul de boli infectioase.

 

medic-examenLa concurs se pot prezenta medici cu drept de libera practica, specialisti sau primari, confirmati in specialitatea respectiva, dar si rezidenti aflati in ultimul an de pregatire in specialitatea in care a fost publicat postul. Inscrierile se pot face pana la data de 24 septembrie, la Serviciul de Resurse Umane al spitalului buzoian, examenele urmand a se desfasura intr-un termen cuprins intre 31 si 90 de zile de la data publicarii anuntului, ceea ce inseamna ca vor avea loc din a doua jumatate a lunii octombrie, pana la sfarsitul anului, datele exacte urmand a fi comunicate ulterior.

Taxa de inscriere la concurs este de 150 de lei, iar tematica este cea pentru examenul de medic specialist, in specialitatea postului.

Dosarul de candidat trebuie sa contina o cerere in care se mentioneaza postul pentru care acesta doreste sa concureze, o copie xerox de pe diploma de medic si adeverinta sau certificat de confirmare in gradul profesional, o copie a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs, dovada din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una din sanciiunile prevazute la art, 455 Iin.(l) Iit. e) sau f ), la art. 541 alin. (1) Iit. d) sau e), respectiv la art. 628 alin.: (l)lit. d) sau e) din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii,republicata, cu modificarile si competarile ulterioare, acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in Anexa nr. 3 la ordin, cazierul judiciar, certificat medical din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candideaza, chitanta de plata a taxei de concurs si  copia actului de identitate in termen de valabilitate.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*