Spitalul privat Angi San impune standarde ridicate pe piața medicală buzoiană

11 ianuarie 2024 | 1 comentariu |

Peste 25.000 de consultații și mii de proceduri reușite oferite pacienților în 2023 au consolidat statutul clinicii de lider în furnizarea serviciilor medicale de înaltă calitate pe piața medicală privată din Buzău.   

 

Într-un an plin de provocări și schimbări la nivel național și internațional, Spitalul privat Angi San din Buzău a încheiat anul 2023 cu cifre și realizări remarcabile, echipa medicală formată din profesioniști de renume, cu experiență îndelungată în Buzău, București, cât și în străinătate impunând cele mai ridicate standarde de calitate în acordarea serviciilor medicale.

Peste 25.000 de pacienți din Buzău, din alte județe și chiar de peste hotare care au beneficiat de consultații și tratamente specializate în cadrul Clinicii Angi San reflectă încrederea sporită în serviciile oferite de unitatea medicală.

Între cele mai căutate specialități și cei mai solicitați medici au fost: ORLDr. Cosmin Ursăchescu, Dr. Adriana Gavrilă, Dr. Simona Vlad și Dr. Eliade Chirilă; GastroenterologieDr. Andreea Ursăchescu și Dr. Simona Paraipan, PediatrieDr. Cornelia Manole, Chirurgie plasticăDr. Alexandru Varga și Dr. Alice Olaru, Chirurgie generalăDr. Răzvan Dedu și Dr. Cătălin Bostan.  

 

Peste 3.000 de proceduri endoscopice 

 

Dr. Ursăchescu, ecografie

Spitalul Angi San s-a remarcat pe piața serviciilor medicale locale și prin procedurile performante și intervențiile chirurgicale realizate cu ajutorul aparturii medicale de ultimă generație de care dispune, dar și prin zero infecții nosocomiale raportate, datorită măsurilor de igienă respectate cu strictețe de personalul medical.

În contextul în care numărul bolilor gastrointestinale a cunoscut o creștere alarmantă în ultimii ani, peste 3.000 de pacienți au beneficiat de proceduri endoscopice la spitalul Angi San și de tehnologii inovatoare pentru diagnostic și tratament, precum și de metode terapeutice moderne: ecografie abdominală, elastografie hepatică, endoscopie digestivă superioară și colonoscopie, proceduri minim invazive (paracenteză).

„Explorările endoscopice au fost efectuate prin sedare, cu posibilitatea de a preleva biopsii din leziunile întâlnite, iar în cazul endoscopiei digestive superioare, cu posibilitatea de a efectua testul pentru diagnosticul infecției cu Helicobacter Pylori. Cu peste 3.000 de proceduri endoscopice efectuate, unitatea noastră a demonstrat că își respectă angajamentul de oferi pacienților servicii medicale de înaltă calitate, prin profesionalismul medicilor și folosirea tehnologilor moderne și procedurilor minim invazive, contribuind astfel la recuperarea și vindecarea mai rapide ale pacienților noștri”, precizează reprezentanții Angi San.

 

Peste 400 de intervenții chirurgicale

 

Tot în 2023, peste 400 de pacienți au ales să facă intervenții chirurgicale de mare anvergură, sub anestezie generală, la Spitalul Angi San, care și-a consolidat astfel expertiza în domeniul chirurgiei, oferind soluții personalizate și sigure pentru nevoile diverse ale pacienților. Atât în intervențiile de mică chirurgie cât și în cele de mare chirurgie, în specialitățile ORL, Chirurgie generală, Urologie, Chirugie plastică și estetică, medicii Angi San au folosit cele mai moderne proceduri și cea mai performantă apartură medicală în domeniu.

Datorită tehnologiei laparoscopice de care dispune spitalul, pacienții au putut beneficia de intervenții minim invazive, cu riscuri mult mai mici decât prin abordare clasică, precum și de o recuperare mult mai rapidă, majoritatea având o perioadă minimă de internare, de 24 de ore, cu reluarea imediată a activităților socio-profesionale.

 

Chirurgia estetică prinde avânt

 

De asemenea, mulți buzoieni au ales să efectueze intervenții plastice și estetice la Angi San, singurul spital privat din Buzău acreditat pentru realizarea operației de augmentare mamară cu implanturi de silicon. Printre cele mai solicitate proceduri au fost: rinoplastia, augmentarea mamară, labioplastia și ginecomastia, efectuate de medici cu pregătire internațională în domeniu, precum dr. Varga Alexandru și dr. Alice Olaru, medici primari chirurgie plastică și estetică.

Departamentul de chirurgie plastică și estetică oferă și alte proceduri, precum: otoplastie, corectare cicatrici, reconstrucție lob auricular, abdominoplastie, augmentare pomeți cu acid hialuronic (AH), augmentare buze cu AH, augmentare bărbie, mandibulă, pomeți cu AH, blefaroplastia – corecția pleoapelor, brahioplastie – lifting brațe, corectie cearcăne, estompare riduri, mastopexie – lifting mamar, peeling chimic, rejuvenare facială și corporală, microneedling cu Dermapen 4 și tratament al hiperhidrozei (transpirației excesive). Lista completă a procedurilor, poate fi consultată pe site-ul Angi San.

 

Chirurgie bariatrică, în premieră la Buzău

 

Dincolo de bilanțul pe anul trecut, echipa Angi San și-a stabilit proiecțiile pe anul 2024, în care pe lângă continuarea acordării unor servicii de înaltă calitate și-a propus să abordeze noi domenii medicale și să extindă lista serviciilor în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

„Suntem mândri să privim retrospectiv la un an de progres și excelență medicală la Angi San. Echipa noastră dedicată, continuă să ofere servicii de calitate superioară, iar cifrele reflectă recunoașterea din partea pacienților noștri. Pentru anul 2024 ne-am propus să dezvoltăm serviciile de chirurgie generală, chirurgie plastică, ORL și gastroenterologie, astfel că ne dorim să aducem la Buzău o procedură inovativă de tratare a obezității (chirurgia bariatrică), să contractăm noi servicii decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru diverse intervenții chirurgicale, să achiziționăm un laser pentru procedurile de chirurgie ORL și chirurgie plastică și, nu în ultimul rând, să cooptăm noi medici gastroenterologi pentru a dezvolta tot mai mult acest sector”, a declarat George Manole, managerul spitalului privat Angi San din Buzău.

 

Continuitate și progres

 

Cu o tradiție și experiență de peste 25 de ani pe piața serviciilor medicale private din Buzău, clinica Angi San Buzău a fost înființată de regretatul medic ORL Stelian Manole împreună cu soția, medicul pediatru Cornelia Manole, care și-au pus la dispoziția pacienților o parte din propria casă. Au inclus numele celor doi copii în numele clinicii, cu speranța că aceștia vor continua și vor dezvolta visul lor de a oferi buzoienilor servicii medicale într-o clinică modernă, ca în Occident. Visul le-a fost împlinit de fiica și ginerele Andreea și Cosmin Ursăchescu, împreună cu fiul George, care în 2021 au inaugurat noul Centru Medical Angi San, în cadrul căruia funcționează primul și singurul spital privat din Buzău care asigură servicii de mare chirurgie cu internare continuă și spitalizare de zi și singurul spital acreditat pentru realizarea intervenției chirurgicale de augmentare mamară cu implanturi de silicon, din piața medicală locală.

Spitalul dispune, deocamdată, de 17 specialități medicale și 28 de specialiști, dar se află într-un progres continuu.

 

 Comentarii (1)

  1. Nicolae Avram spune:

    Da, un mare DA, și de ce nu, un mare BRAVO!
    Am experiența cu acest spital (clinică), eram aproape disperat de o infecție (orhiepididimită!) pe care un „specialist” din altă parte nu o vedea tratată decât chirurgical și totuși aici am găsit un SPECIALIST (dr. urolog NIȚĂ) care m-a scăpat de „cuțit” și căruia îi MULȚUMESC!

Adaugati un comentariu


 

*