Stimulentul de risc pentru personalul SJU Buzău, supus aprobării Consiliului Județean

22 decembrie 2020 | 0 comentarii |

Consilierii județeni sunt convocați mâine dimineață într-o ședință extraordinară, în cadrul căreia vor avea de aprobat patru proiecte de hotărâre care nu pot fi amânate pentru anul viitor.

 

DGASPC Buzau

Mâine, începând cu ora 9.30, va avea loc o nouă ședință extraordinară a Consiliului Județean Buzău, la mai puțin de o săptămână după ședința ordinară pe luna decembrie, care a avut loc joia trecută.

Pe ordinea de zi a ședinței de mâine se află patru proiecte de hotărâri care trebuie să fie adoptate până la sfârșitul acestui an, acesta fiind și motivul pentru care a fost nevoie de convocarea unei ședințe extraordinare.

Primul dintre proiecte se referă la rectificarea a XI-a a bugetului județului, ca urmare a repartizării de la bugetul de stat a sumei de peste 4,53 de milioane de lei, necesare  asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului. Suma respectivă trebuie inclusă inițial în bugetul Consiliului Județean și ulterior alocată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

 

Astfel, cel de-al doilea proiect se referă la rectificarea bugetului instituției de protecție cu aceeași sumă, primită de la guvern și alocată de Consiliul Județean, în subordinea căruia funcționează DGASPC.

La punctul al treilea al ordinii de zi se regăsește un proiect privind rectificarea a VI-a a bugetului Spitalului Județean de Urgență (SJU) cu suma necesară acordării stimulentului de risc pentru personalul medical implicat în îngrijirea pacienților cu Covid-19. Este vorba de suma de 660.000 de lei, pentru care este necesară aprobarea consilierilor județeni, în ședința de mâine.

Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi se referă la participarea DGASPC Buzău, în calitate de partener, într-un proiect pentru îmbunătățirea calității serviciilor acordate în centrele de zi destinate copiilor din comunități vulnerabile.

 

Lista completă a proiectelor aflate pe ordinea de zi a ședinței din 23 decembrie 2020:

1.Proiect de hotărâre nr. 227/21.12.2020 pentru rectificarea a XI-a a bugetului propriu al Județului Buzău pe anul 2020.

2.Proiect de hotărâre nr. 228/21.12.2020 pentru rectificarea a VII-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.

3.Proiect de hotărâre nr. 229/21.12.2020 pentru rectificarea a VI-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

4.Proiect de hotărâre nr. 230/21.12.2020 pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean nr. 58/2020 pentru aprobarea participării Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, în calitate de partener, în proiectul „VIP-PLUS – voluntariat – inițiative – profesionalism pentru calitate în serviciile de zi destinate copiilor în comunități vulnerabile”, finanțat prin granturile SEE și norvegiene 2014-2021.

 


Adaugati un comentariu


 

*